Rowena in tranen vanwege verrassing ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Rowena in tranen vanwege verrassing

''Ik hoop dat ze foto's stuurt''

Om kwart voor elf komen de bewoners weer even bij elkaar. ''Dank jullie wel voor het bij elkaar komen zo laat'', begint Ramona te vertellen. Ze zat gister op bed bij Gina en Gabriëlle en toen hadden ze het erover dat ze zo super trots zijn op wat Rowena en Bjorn gaan doen. ''Als ik een voorstelling heb geven we altijd een toi toi-tje'', vertelt Ramona. Dat wil ze nu ook doen. ''We willen laten weten dat we achter jullie staan en hebben een boekje gemaakt met de hele groep''. Gina en Ramona overhandigen vervolgens de boekjes. Ze hopen dat ze er van gaan genieten. ''Zet hem op''. Er klinkt geklap en gejuich. Zodra Rowena het boekje opent zien we al direct een traan over haar wang lopen. Ze is er duidelijk door ontroerd. Eén boodschap leest ze voor. De rest gaat ze in stilte lezen. ''Ga in bed lekker lezen'', horen we Ramona zeggen en Gina waarschuwt dat het boekje nog een beetje nat kan zijn.

''Nu we hier toch allemaal zijn. Wie neemt er weleens een glas mee naar de gym? [...] Die staan er al een tijdje. Ik deed de deur dicht en toen donderde het glas kapot'', vraagt Benjamin. Niemand geeft antwoord. Iedereen ontkent. ''Neem gewoon geen glas mee naar de gym'', vult Ivan dan maar aan. Rowena is ondertussen nog steeds in haar boekje aan het bladeren en knuffelt even met Cees. Ze is blij. Ze voelt zich heel bijzonder en geliefd. ''En dat is fijn''. Ook Bjorn bedankt even later zijn medebewoners. ''Thanks voor de lieve woorden mensen. Ik kan er nooit zo goed mee omgaan''. Even later zien we Dominique en Benjamin samen buiten op het rokersbankje. Dominique was in tranen, maar bij ons is onduidelijk waarom. Even later vertelt ze dat haar liefste vriendinnetje volgende week gaat bevallen van haar eerste kindje. ''Ik hoop dat ze foto's stuurt''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.