Rowena in tranen vanwege haar post ~ Utopia Gekte

1/13/2016

Rowena in tranen vanwege haar post

Ivan en Victoria wandelen met Sascha

We schreven net al kort over het post moment van Rowena, maar ze is natuurlijk nog lang niet uitgelezen. ''Ik wil ook post, het is nou klaar'', horen we Gabriëlle zeggen om kwart over tien. ''Ik zal je een briefje sturen ja'', grapt Victoria. Gabriëlle zegt geen zin te hebben on deze week te sporten. ''Ik doe het ook gewoon echt niet''. We schakelen over naar Rowena die dus nog steeds haar post aan het lezen is. Barry kijkt nog elke dag zegt ze als iemand er naar vraagt. Ook moet ze regelmatig weer om haar post lachen. Om half elf word Gabriëlle naar de zenderkamer geroepen en bedankt Rowena haar vriend voor de brief die hij gestuurd heeft. ''Een hele mooie brief. Thanks C''. Ook vertelt ze dat Sherien (haar zus) contact heeft gehad met Naomi ''Ja echt. [...] Wat ook leuk is is dat Sherien vandaag Facebook contact gehad heeft met Naomi. [...] Ze heeft de groetjes gedaan zoals ze beloofd had. [...] Ze mist jullie...''. Ook is Rowena blij met de brief van haar ouders. ''Love you papa en mama''. Ze snift en niet veel later lopen er wat tranen over haar wangen. ''Hij had het nog niet door kunnen sturen. Het is wat weinig dit keer schrijft hij ook''.

Om kwart voor elf zien we Ivan buiten een wandeling maken met pony Sascha. Victoria is erbij en voor de verandering loopt Sascha in een voor haar redelijk snel tempo in een rondje achter Victoria aan. Normaal lijkt Sascha niet zoveel zin te hebben om te wandelen, maar dit keer dus wel. Er volgt een streamlock. Om vijf over elf krijgen we Rowena weer in beeld. Ze zit dan nog steeds op de bank met Bjorn naast zich. ''Het is niet zo erg, als je maar van de juiste mensen post hebt'', laat Bjorn weten over de hoeveelheid post die Rowena gehad heeft. Rowena denkt ook alvast na over wie ze uit wil gaan nodigen tijdens haar volgende bezoek. ''Mijn schoonmoeder en mijn beste vriendinnetje met de baby hoop ik. Maar ze is niet zo lekker. Ze is bij aan het komen van de zwangerschap en ik hoop dat het goed gaat. En Barry dan heb ik er al vier''. Nogmaals somt ze de namen op. ''Coby, Suus, de baby, mijn moeder. Barry en dan misschien nog één. Mijn schoonvader''. Rowena denkt ze uit te nodigen op haar verjaardag 31 maart. ''Dan zie ik ze nog net'', merkt Bjorn op. Iets later praat Rowena nog even na over haar post met nieuwkomer Michael. ''Mooie post. Ik mis ze wel. Kleine kant tekeningetjes. Een motivatie speech. Soms heb ik dat nodig''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.