Rowena en Gabriëlle willen met elkaar trouwen ~ Utopia Gekte

1/12/2016

Rowena en Gabriëlle willen met elkaar trouwen

Een misverstand

Terwijl Michael om kwart voor vier de afwas aan het doen is roepen Rowena en Gabriëlle hem bij zich. Ze hebben namelijk een plan om het gay marriage te ondersteunen. Gabriëlle en Rowena willen symbolisch met elkaar trouwen om te laten zien dat ze het homo huwelijk oké vinden en supporten. ''Om het te supporten als hetero's''. Volgens Michael kan dat ook echt. Trouwen voor één dag. ''O wat leuk, we krijgen een bruiloft'', gilt Rowena. Rowena wil dan in een jurk en Gabriëlle in een pak. Het moet wel binnen twee maanden. ''Gabs heeft niet alle tijd meer'', laat Rowena weten. Ze zit vandaag precies een jaar in Utopia. Uiteindelijk bedenken de dames zich. Ze moeten dan allebei in een bruidsjurk in plaats van één in pak.

Ramona is om vier uur druk bezig met aardappels schillen en Gabriëlle praat met Michael. Ze vertelt dat ze nog een boekje uit wil brengen en dat ze klaar wil staan voor anderen. Ze moet nog iets terug doen. Michael laat weten dyslectisch te zijn. Hij wilde anders ook graag iets schrijven. ''Je laat iets achter, een herinnering''. Dat vind Michael mooi. Om half vijf zien we hem samen met Ramona aardappels schillen. Ramona denkt dat er vanavond een feestje is. Dominique is jarig en Gabriëlle zit er precies een jaar. Michael zegt dat ze wel op moeten passen want als hij dronken is gaat hij de ''piemel dans'' doen. Dan haalt hij hem er uit en gaat hij er rondjes mee draaien.

Verder willen we meteen even een misverstand uit de wereld halen. Overal duikt op het moment een filmpje op van Ivan die Rowena ''slaat''. Dit is niet echt en is door de twee in scéne gezet. Ivan doet net alsof hij haar slaat, maar slaat haar niet echt. De ''klap'' die je hoort ontstaat doordat hij tegen zijn eigen hand of de hand van Rowena slaat. Rowena doet vervolgens net alsof ze geslagen word, zegt auw en beweegt haar hoofd opzij om het echt te laten lijken. Ivan heeft haar dus niet echt geslagen. Het is dus absoluut niet nodig om daar weer een hele ophef over te beginnen.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.