Rowena en Gabriëlle willen er geen ding van maken. ~ Utopia Gekte

1/19/2016

Rowena en Gabriëlle willen er geen ding van maken.

Streamlocks inbegrepen bij de prijs.

Gabriëlle en Rowena zitten op de vide. We weten inmiddels dat Gabriëlle beledigd was door Rowena. Zij noemde Gabriëlle een 'reus' in plaats van gewoon Gabriëlle zoals ze echt heet. Gelukkig heeft Gabriëlle tijdens het sporten alles er al uit gegooid en is ze nu erg vergevingsgezind. Ze wil er geen dingetje van maken en geeft aan dat ze het er beter niet meer over kunnen hebben. ''Ik ben niet boos hoor, ik ben gewoon even in mijn emoties. En ik wil douchen'', laat ze weten. Rowena biedt hoe dan ook haar excuses aan en laat weten dat het echt niet persoonlijk bedoeld was. Gabriëlle verdwijnt de douche in en Rowena gaat verder met haar make-up.

Elders in de loods is Dominique ook met haar make-up bezig. Ze vraagt zich meerdere dingen af. Bijvoorbeeld wat er mis is met haar huid. Maar ook of het mogelijk is een wekker te plaatsen in de caravan. Volgens Mark mag dat misschien wel, als de wekker maar niet in beeld is. Mark zit inmiddels in stilte achter de computer. Een halve meter verder zit Rob ook in stilte, maar dan achter de andere computer. Net las hij nog op zijn gemak de krant.

Er komt een streamlock wanneer Bas over zijn tenten begint. Hij wil heel graag een of andere tent op het terrein, maar dat schijnt niet door te kunnen gaan. Aan het begin van de middag komt er een centraal. Waarschijnlijk rond 13:00. Na enkele secondes beeld komt er weer een streamlock. We kregen alleen nog mee dat Cees een stukje gaat drummen voorafgaand aan de Live in de loods over 4 dagen. Na de streamlock zien we Ivan ook weer voor het eerst in beeld sinds hij vanochtend de koeien deed.  ''Hebben we nog centraal? What the f*ck, dit is al de tweede keer. Hij weet het, ik heb het gisteren al gezegd'', is het eerste wat we Ivan horen zeggen. Gina liet namelijk weten dat Cees eerst drumles heeft nu. Al snel begint ze maar ergens anders over. Ze heeft namelijk veel leuke stukjes over Ivan in haar post. ''Dat doet je vast goed!''



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.