Rowena en Gabriëlle vinden Ivan aantrekkelijk. ~ Utopia Gekte

1/22/2016

Rowena en Gabriëlle vinden Ivan aantrekkelijk.

Lachen op de bank.

Gabriëlle zien we ontspannen op de bank gaan zitten. Rowena zit naast haar en pakt er ook een lekker dekentje bij. ''We zouden eigenlijk boven zitten, maar ze hebben een gesprekje'', laat Gabriëlle aan Rowena weten. Het gaat om Gina die 'even een gesprekje heeft' en Gabriëlle zegt dat ze zelfs huilt. ''Grapje, ze huilt niet'', laat ze vrijwel meteen daarna weten. Welk gesprek er op de vide gaande is krijgen wij niet te zien en Rowena begint maar ergens anders over. Ze wil groeien in Utopia. En dan gaat het hier vooral over haar zangcarrière. Ze twijfelt aan het talent bij Bjorn. Gabriëlle weet ook niet of hij er wel zijn leven van wil maken net als Rowena.

Verder zeggen ze er niks meer over. Gabriëlle begint over een flashback naar Naomi. Ze wilde haar roepen voor het eten, maar dat gaat een beetje lastig. Ze kan wel roepen alleen zal er geen Naomi op komen draven. Rowena kan er wel om lachen. In de verte zien ze iemand zijn trui uit trekken. ''Laat maar uit, je bent echt sexy. Heb je geen vriendin? Hey? Geef mij je nummer dan. Hé papi'', roept Rowena. De dames hebben erg veel lol samen tijdens het hangen op de bank. Het bleek om Ivan te gaan en ze moeten weer lachen als ze het hem vertellen. ''We zaten perfect'', aldus Gabriëlle.

Michael komt bij de dames zitten en Rowena wil hem graag op zijn mannelijkst zien. Michael vertelt dat ze dat net al had gezien toen hij zo boos was. Hij legt nogmaals uit erg boos te worden van onrecht en oneerlijkheid. Tussendoor roept Rowena naar Wim om te vragen of ze haar kamer alweer in kan. Ook daar lijkt dus iets te gebeuren dat wij niet mogen zien. Wim geeft geen reactie. Het begint wel steeds drukker en gezelliger te worden in de woonkamer. Bjorn en Benjamin zitten er bijvoorbeeld ook bij. Michael trekt wat rare gezichten die de bewoners kunnen verwachten wanneer hij travestiet is. Rowena begint erg hard te lachen en Bjorn zegt dat dat haar leukste lach is. Morgen gaan we Michael voor het eerst als Megan zien in Utopia.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.