Rowena stelt Dominique op de hoogte. ~ Utopia Gekte

1/13/2016

Rowena stelt Dominique op de hoogte.

De jaloezie van Bjorn.

Dominique en Rowena zitten in de caravan. Ze licht haar even in over hoe Bjorn over de hele situatie denkt. ''Bjorn vind het apart dat jullie euhh... Het experiment was de huisjes en dat is nu veranderd. Michael zei het heel mooi, dat je niet met elkaar onder één dak hoeft te slapen. Maar wat je al snel krijgt is dat ze vinden dat er groepjes ontstaan'', legt Rowena uit. Do geeft aan dat die er toch al zijn, ook binnen in de loods.

''Ik heb er persoonlijk geen problemen mee, maar er zijn mensen die dat anders voelen. Ik weet ook niet waar Bjorn vandaan komt, want in het begin was je heel close met hem en dat verwatert nu ook'', zegt Rowena. Dominique is het daar niet helemaal mee eens. ''Ik was gewoon bezig met anderen leren kennen. Ik vind dit experiment supervet. Die tenten, ik sta er helemaal achter. Bas had natuurlijk eerst aan Ramona gevraagd of zij met hem in de caravan wilde. Dat wilde zij niet en daarna vroeg hij het aan mij. Wie ben ik om dan nee te zeggen? Ik vind het super vet. Als ik de kans niet krijg om het uit te leggen...''

''Hij gaf gewoon zijn mening hé. Straks ben ik weer de gebeten hond, daar heb ik helemaal geen zin in. Het is heel bekrompen, maar het zou net maar zo kunnen zijn dat er wel iets opbloeit. Ik heb ook een keer met Bas geslapen en kreeg het zelfs in mijn brief. Maar Bas en ik zijn matties net als met Bjorn. Er kan iets bloeien, dat kan toch'', zegt Rowena. Dominique bevestigt dat, maar is daar niet mee bezig. Zeker niet omdat Ramona er zo mee in haar maag zit. Ze is nog bezig met zichzelf neerzetten in Utopia en haar plekje te vinden. Het gaat haar om het verhaal en de ervaring, niet om op iemand haar tenen te staan. Rowena vind ook dat Do gewoon moet doen wat zij wil doen. ''Als mensen dan denken... Zo gaat dat gewoon. Eerst was het Bjorn en ik. Nu zijn jij en Bas het. Dat is toch logisch? Er kan net zo goed wel iets gebeuren. Maar als het niet zo is dan is het niet zo''.

Dominique ziet er geen kwaad in dat zij in de caravan ligt met Bas. Ongeacht wat anderen daar van vinden. Er volgt een streamlock. En na de streamlock zien we dat Ramona in gesprek is met Bas over hetzelfde onderwerp; de caravan en dat Dominique er bij in ligt. Goh hoe toevallig allemaal hahaha. Maar goed, we zijn zo terug met een nieuw bericht. En die wil je echt niet missen! ;-)1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.