Rob vind het zielig voor Dominique. ~ Utopia Gekte

1/05/2016

Rob vind het zielig voor Dominique.

En spreekt Wim aan.

Het hele gebeuren tussen Bjorn, Dominique en de rest van de bewoners is nog niet afgelopen. Kort na het lootjes trekken stapt Rob op Wim af. Rob heeft namelijk van Bjorn gehoord dat Wim de naam van Rob heeft genoemd. Over het hele gebeuren tussen Bjorn en Dominique. Volg je het nog? Wij ook niet helemaal, maar wel een beetje. Wim ontkent in alle toonaarden dat hij namen heeft genoemd aan Bjorn. Hij vind zichzelf dan ook geen rat en zou het beestje gewoon bij de naam noemen als het zo is. Er volgt een streamlock en een groot deel van het gesprek is niet te horen. Gelukkig zijn ze na de streamlock nog over hetzelfde onderwerp aan het praten..

Rob vind dat Bjorn in een slachtoffer rolletje aan het hangen is. ''Als er één iemand over andere mensen praat dan is het Bjorn wel'', is zijn mening. ''Nee, ik hou daar ook niet van. Ik wil niet in het verkeerde daglicht komen. Maaruuhh, dan ga ik lekker naar bed'', besluit Wim en hij is snel weg. Bijna elke bewoner heeft het inmiddels al over Bjorn en Dominique gehad. Allemaal hebben ze er wel een mening over en iedereen is schuldig aan deze situatie.

Mark praat uiteindelijk nog even na met Rob. Hij hoorde ook alles van het gesprek tussen Wim en Rob zojuist. Laatstgenoemde herhaalt nog eens dat Bjorn in de slachtofferrol kruipt en noemt hem een matennaaier. ''Het lijkt wel alsof ik op een kleuterschool zit. Hij zet zichzelf voor lul toch'', lacht Rob. Wel vind Rob het zielig voor Dominique zelf die nu al dit gezeik eromheen er bij krijgt. ''Maar ze gaat er zelfs steeds bij zitten'', laat Mark weten.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.