Rob ontvangt zijn verjaardagspost. ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Rob ontvangt zijn verjaardagspost.

Goedemorgen Utopia.

Na een lange nacht met veel gebeurtenissen valt iedereen uiteindelijk als een roosje in slaap. Wat zijn ze allemaal toch schattig opeens. Voor Ivan duurt de nacht zoals gewoonlijk iets korter. Hij stond weer keurig in de ochtend te werken in de stal. Ook Rowena heeft voor 9 uur het daglicht gezien en start de dag met een bakje koffie. Het is een hele spannende dag voor haar. Vanavond zal ze namelijk optreden tijdens haar Live in de loods met Bjorn. Voor ons is dat net zo spannend, want er zal zich vast een moment voordoen waarop we gehoorbeschadigingen kunnen krijgen. Voor zover ik heb begrepen is Talpa daar niet voor aansprakelijk te stellen.

Grapje natuurlijk, het gaat vast en zeker een denderend succes worden. Niet alleen voor Bjorn en Rowena, maar zeker ook voor de inkomsten van de BV! Maar eerst gaan we nog genieten van de ochtend en middag in Utopia. De dag begint voor Rob met verjaardagspost. Hij opent zijn post op bed en er komt een lange streamlock. Na de streamlock zien we dat Rob zijn post in de woonkamer moet lezen. Hij bedankt Stefanie want van haar heeft hij ook post ontvangen. Er blijven echter streamlocks komen dus dat schiet niet op. Enkele andere bewoners zijn om 09:28 inmiddels ook wakker. Zo zagen we bijvoorbeeld Cees door de loods wandelen. Ik zeg een hele goedemorgen en maak er indien mogelijk een fijne zaterdag van. En wie weet tot straks!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.