Rob, Mark en Wim denken opgesloten te worden ~ Utopia Gekte

1/21/2016

Rob, Mark en Wim denken opgesloten te worden

Een koevoet mee naar de gym

Om kwart over acht zien we Rob, Mark en Wim kort in gesprek. ''We rollen vanavond dat ding van het terrein af'', aldus Rob over Bas zijn caravan. Om tien over half negen lopen Rob, Mark en Benjamin naar de gym om te gaan sporten. Onderweg kletsen ze weer over Bas (en zijn caravan). ''Op het internaat had je al lang in het zwembad gelegen'', aldus Rob. Wim komt ook aan lopen en neemt de koevoet mee. Ze denken namelijk dat Bas ze misschien op gaat sluiten in de gym en dan willen ze hem terug ''pranken''. Wim mengt zich meteen in het gesprek ''Caravan supertof idee, gaan we niet doen''. Maar Mark denkt er anders over. ''Jawel'', reageert hij. ''Ik ben van mening van niet'', laat Wim weten.

Bij de gym aangekomen durven ze niet te gaan sporten. Althans zo lijkt het. De meeste heren blijven buiten staan. Mark zien we zelfs rondlopen bij de obstakels. De enige die in de gym te vinden is en sport is Benjamin. De anderen zijn bang om opgesloten te worden. ''Mij maak je de pis niet lauw. Ik kom er wel uit'', laat Wim even later weten. Vervolgens stapt hij ook de gym in om te gaan sporten. Hij gaat op de loopband staan en gaat aan de slag. ''We kunnen ook met de deur open sporten. Dan blijft er eentje gewoon hier staan'', laat Rob weten terwijl hij in de deur opening staat. Om tien over negen zien we Michael wandelen met Sascha en tien minuten later horen we Bas zeggen ''Als ze maar van mijn caravan afblijven''. Waar Rowena op reageert dat er niks meer gesloopt mag worden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.