Ramona: ''Zijn ze boos op mij?'' ~ Utopia Gekte

1/18/2016

Ramona: ''Zijn ze boos op mij?''

Post voor Bas en Victoria!

Het is weer een dag met post. De week van Bas en Victoria is dus goed begonnen. Al lijkt Victoria veel blijer te zijn met haar post dan Bas. Ze noemt het zelfs de overtreffende trap van geluk, terwijl ze niet eens wist dat ze zich nóg beter kon voelen dan normaal. Over de inhoud van de post van zowel Bas als Victoria is weinig bekend gemaakt. Victoria las het op haar gemak in de woonkamer. En Bas kreeg het van Cees in de caravan, al kwam Do er ook snel bij. Eigenlijk is de post net zo saai als altijd en kunnen we er weinig zinnigs over zeggen. Behalve dat Ramona in de loods over Bas zijn post begon. Niemand had eigenlijk door dat Bas post heeft gehad omdat hij het in de caravan heeft gelezen. Enigszins teleurgesteld vraagt Ramona of 'ze' boos zijn op haar. Bas ontkent dat, ze zouden erg blij zijn met Ramona. Laatstgenoemde heeft zichzelf overigens weer gewogen vandaag. Inmiddels is ze 9 kilo afgevallen als we haar mogen geloven.

Aan de picknicktafel vraagt Ramona nogmaals of er iets over haar in de post van Bas staat. Hij herhaalt nog maar eens dat ze super blij zijn met haar. ''Jaaaa? Wat schattuuuggghhhh'', is Ramona haar reactie. Michael zit er ook bij en over hem is nog niks geschreven. Bas denkt omdat hij er nog zo kort in zit. Michael vroeg aan Bas wat hij eigenlijk voor Utopia deed. Hij legt uit 8 jaar lang kok te zijn geweest. Of hij dat na Utopia weer gaat doen weet hij nog niet. ''Dat is lastig want ik ben veganistisch. Ik zou wel mijn eigen foodtruck willen hebben en dan op festivals gaan staan''.

Op een andere stream zien we dat er ook bewoners zijn die wél werken. Het gebeurt niet vaak, maar Gabriëlle staat met een bezem en veger in de wellness. Zij is al een tijdje lekker aan het poetsen en opruimen. 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.