Ramona weet niet zo goed hoe ze met mannen om moet gaan ~ Utopia Gekte

1/20/2016

Ramona weet niet zo goed hoe ze met mannen om moet gaan

''Dan ga ik even boven op je zitten''

Om tien uur zien we Rob en Ramona samen in de horeca keuken. Rob vraagt hoe het met Ramona gaat. ''Het gaat goed'', laat ze weten. ''Met de Bas situation. Het lijkt me wel lastig'', aldus Rob. ''Wat het hier is. Ik weet niet zo goed hoe ik met mannen moet omgaan. Ik merk gewoon hier dat alles tien keer zo groot is. Ook bij mezelf. Dus ik heb wel even moeten nadenken 'wat gebeurd er'. Ik heb wel gedacht 'vind ik hem leuk'. Daar zat ik wel mee, maar dat communiceerde ik eerlijk en ik weet dat het eigenlijk een soort van broertje is. Ik heb zeker een speciale band met hem, maar als het echte liefde was had ik er niet zo op kunnen reageren. Dan was ik hier niet meer geweest. Maar ik heb er dus geen last van'', aldus Ramona. Rob vraagt of Ramona wel eens echt verliefd is geweest. ''Ja, maar dan op momenten dat ik dacht verliefd te zijn probeerde ik het weg te stoppen. 'Het heeft eigenlijk geen zin'. [...] Het feit dat Bas mij heel warm heeft ontvangen. Ik ga met hem op een bepaalde manier om wat ik nog nooit heb gehad. Dat kon ik niet plaatsen. Toen ik dat beter ging begrijpen zag ik dat hij mijn maatje was''.

''Ik ben blij dat het goed met je gaat. Dit is een heel gevaarlijk plekje als het om liefde gaat. Als je heftig verliefd word en je komt in zo'n situatie terecht kan ik begrijpen dat de muren op je af komen'', aldus Rob. ''In het begin heb ik ook tegen Dominique gezegd 'je pakt mijn maatje af'. Ik heb gezegd 'Ik dig die shit gewoon niet'. [...] Ze zei dat ze het snapte en dat er niks aan de hand was. Dat ik me niet druk hoefde te maken. [...] Ik vond het eng. Ik had nog nooit zo een maatje en dan komt er opeens zo'n chick langs die kaapt hem weg. Dat heb ik ook zo tegen Bas gezegd. [...] Liefde kan het mooiste zijn wat er is. [...] En op het moment dat hij mijn maatje is en hij dat ondervind met Dominique dan ben ik de laatste die zegt 'ik sta er niet achter'. Het enige wat ik kon doen was hem steunen daarin. [...] Het mooiste wat ik hier nu al geleerd heb. Ik wist eerst niet dat vriendschap zo dichtbij mij kon komen'', aldus Ramona. ''En best wel snel ook'', vult Rob aan. ''Ja het is heel snel gegaan'', laat Ramona weten.

''Met sommige mensen heb je gewoon een instant klik mee'', aldus Rob. ''Het is mijn beste mattie. Er zit echt wel love. En me mattie. Jij mag je ding doen, maar als je hem breekt je weet toch dan kom ik je wel halen. Dan ga ik even boven op je zitten. [...] Lief dat je met me komt praten'', laat Ramona weten. Rob zegt dat hij zich voor kan stellen dat het anders wel killing zou zijn. Ramona zegt dat ze dan niet meer in Utopia was geweest. Dan was opgeven wel een optie voor haar. Als ze echt verliefd zou zijn. ''Iemand moet jou ook willen hé. Altijd voor jezelf kiezen'', aldus Rob. ''Voordat Dominique kwam heb ik het al wel een plekje kunnen geven. Ik weet niet hoe het zou zijn gegaan als ik nu nog in de war was. Dan had het me misschien meer pijn gedaan'', laat Ramona weten. ''Dan kan je het wel los laten'', aldus Rob.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.