Ramona weer emotioneel: ''Ik had gister bijna mijn 24 uur aangevraagd'' ~ Utopia Gekte

1/12/2016

Ramona weer emotioneel: ''Ik had gister bijna mijn 24 uur aangevraagd''

''Ik sta er mee op en ga er mee naar bed''

Om tien over half tien komen we midden in een interessant gesprek terecht. Ramona ligt op bed en Dominique zit bij haar. ''Het voelt heel kut dat ik dit moet doen, maar ik weet niet. Het doet me zoveel'', laat Ramona weten. ''Misschien ligt er toch wat gevoel daar. Je kan het tegen me zeggen. Het is oké'', antwoord Dominique. Ramona laat weten dat ze gewoon een hele speciale band hebben. Ze doelt daarmee op haar vriendschap met Bas. ''Dat kan je nog steeds hebben ondanks dat de caravan gedeeld word met mij'', laat Dominique weten. Maar Ramona heeft Bas ook niet meer gesproken sinds gister. Dat vind ze ook wel gek. Dominique komt met het idee dat Ramona morgen misschien even met Bas moet gaan wandelen. Of samen lunchen. Misschien dat Ramona dat wel gaat doen. ''Ik merk dat ik er veel moeite mee heb en had gister bijna mijn 24 uur aangevraagd. Ik wilde echt naar huis. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Ik ben moeilijk en lastig met toelaten. Ik heb met hem zo'n speciale klik'', laat ze weten. Dominique vraagt hoe het kan dat er iets in die klik is veranderd door haar komst. ''Hij is hartstikke dik met iedereen''.

''Stel dat het wel wat met jullie word dan zou ik dat heel erg vinden'', laat Ramona weten. Waarop Dominique laat weten dat haar hart nog steeds bij iemand anders ligt. ''Het valt me op dat ik er geen kaartje van heb gehad en daar ben ik mee bezig'', laat ze weten. Volgens Ramona is het gewoon onzekerheid. ''Dan ga ik het ontlopen''. Maar volgens Dominique hoeft dat helemaal niet. ''Bas heeft je zo hoog zitten. Jij voelt die klik, maar hij voelt die ook hé''. Ramona vind het maar gek, ze weet ook helemaal niet waar dit vandaan komt. ''Omdat je nieuw bent en hij je heel warm heeft ontvangen. En dan komt er opeens zo'n dreumes. [...] Maar je bent van harte welkom om bij ons te liggen en bij ons te crashen'', laat Dominique weten. ''Ik ben gewoon een beetje aan het strugglen merk ik'', aldus Ramona. ''Ik ook en Bas heeft me heel warm ontvangen en het experiment vind ik ook heel interessant. Het is gewoon zo gelopen. [...] Maar ik wil met meer mensen die klik hebben en niet alleen met Bas'', aldus Dominique.

''Hij is heel vriendelijk en fijn. Dat heeft hij bij mij ook gedaan. Ik vind het mooi dat hij dat nu overdraagt'', laat Ramona weten. En volgens Dominique moet ze er ook gewoon niet teveel achter zoeken. Bas was gister geschokt. ''Ik heb wel aan hem gevoeld dat hij er verdriet van heeft'', laat Dominique weten. ''Ah jeetje, maar ik ben niet boos op hem of zo. Ik heb hem nog steeds heel hoog zitten'', aldus Ramona. ''Je moet er mee omgaan zoals het goed voelt en als dit goed voelt'', laat Dominique weten. ''Je bent echt een hele lieve meid en ik hoop dat je je heel welkom voelt want dit heeft niks te maken met jou'', aldus Ramona. Dominique vind Ramona ook veel specialer dan wat ze zichzelf aan praat. ''Misschien ga ik morgen wel met hem praten'', laat Ramona weten, waarop Dominique laat weten dat Bas er om half tien even niet is omdat hij dan een prikje gaat halen. ''Ik voel me zo...''', begint Ramona, maar de rest van de zin krijgen we niet mee omdat er weer een streamlock ingezet word.

''Ik raakte jullie kwijt, maar dat gevoel wil ik niet hebben'', horen we Ramona zeggen als we weer beeld en geluid hebben. Ze is weer emotioneel en weet met veel moeite de zinnen uit haar mond te krijgen. ''Ik vind je eigenlijk heel tof en vind je zo lief, maar ik merk bij Bas heb ik er moeite mee. Ik merk gewoon. Je bent zo mooi en ik snap dat uhm.... Dat er meer zou kunnen komen. En dan ben ik gewoon bang dat ik mijn maatje kwijt ben'', legt Ramona uit. ''Ik zal er nooit tussen staan. Ik ben ook jouw maatje. Het is gewoon een brok onzekerheid. Ik wil dat je je draai er in vind en ik ga elke avond met je praten. Ik vind je veel te bijzonder'', laat Dominique weten. Ze snapt het ook niet. ''Ik weet het ook niet'', laat Ramona weten. ''Dat is mijn persoonlijke ontwikkeling hier. Ik ben altijd sterk geweest en nu moet ik deze kant ontdekken'', Volgens Dominique is dat ook ''f*cking eng''. Ramona benadrukt dat Dominique moet weten dat iedereen haar heel bijzonder vind en dat ze allemaal heel blij zijn dat ze er is. ''Maar dat houd me niet bezig. Jij houd me nu bezig'', laat Dominique weten. Ze merkt op dat ze nu net een verliefd stel lijken. ''Ik ben heel bang voor de afstand die wellicht gecreëerd word tussen ons en dat wil ik niet'', laat Dominique weten. Onze stream blijft even vast hangen. ''Ik heb vanavond voor het eerst gedanst hier. En dat ik heb gedanst en genoten is wel lang geleden. Ik ben ook met mezelf aan het vechten. Ik wil niet met elkaar vechten want dan kan ik net zo goed buiten blijven. Als er iets is wat ik voor je kan doen. Ik sta er voor open. Ik omarm het als mijn eigen. Misschien word het eens tijd dat wij wat leuks gaan doen'', aldus Dominique. Ze omhelzen elkaar en spreken af dat ze morgen het één en ander samen gaan doen. ''Eigenlijk moet ik superblij zijn dat mijn maatje zo'n leuk maatje heeft'', laat Ramona weten. ''En je moet me zien als je spiegelbeeld. Van buiten zijn we heel anders, maar van binnen zo hetzelfde. Ik heb ook alleen mijn moeder'', aldus Dominique. De dames stoppen het gesprek en gaan iets te drinken pakken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.