Ramona: ''Wat een drama''. ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Ramona: ''Wat een drama''.

Utopia bewoners worden wakker.

Terwijl Cees om 11 uur nog een wasje doet zien we dat Victoria ook wakker is. Daarin heeft Cees al direct een slachtoffer gevonden om zijn frustraties mee uit te spreken. Hij baalt namelijk dat hij zo laat in de nacht nog zenderchecks moest aanhoren. ''Mark, zendercheck'', moppert hij. Ook vertelt hij dat ze om 4 uur 's nachts nog zaten te pokeren, zuipen en lachen. Hij ging toen even naar het toilet. ''Ja jongens, en drank genoeg hoor. En een enorm grote bek van iedereen'', aldus Cees. Victoria kan er wel om lachen en vraagt zichzelf af waarom Cees dit zichzelf aandoet. ''Ze kunnen ook zeggen 'Cees, het klopt'. Maar goed, ze zoeken het maar uit'', moppert Cees stug verder. Victoria laat het allemaal langs zich heen varen en zingt gezellig een liedje. ''Wat zou je dooeeeen, als er nooit meer een morgen zou zijn''.

''Wat een drama. Jeeeezus. Mijn moeder maakt me af als ik thuis kom'', horen we een andere bewoonster opeens zeggen. Het is Ramona die blijkbaar een zware nacht achter de rug heeft, net als Cees. En ook Gabriëlle en Bas zijn inmiddels uit bed gekomen. Rowena ligt wakker in bed met haar Mickey oortjes op haar hoofd. ''Wie heeft vandaag vegen, wie staat er op het rooster'', vraagt Ramona lachend. Gabriëlle en Victoria zeggen beide dat het niet uit maakt, ze gaan toch wel helpen. ''Ik ook, ik maak fatoe'', aldus Ramona. Fatoe betekent grapje, we kennen inmiddels het hele straattaalwoordenboek uit ons hoofd.

Terwijl Bas gapend in de loods om zich heen kijkt staan Victoria en Ramona al buiten. Ze roken samen een sigaret en bespreken nog wat kleine dingetjes van de afgelopen nacht. Ramona zegt lekker in slaap te komen en lekker te hebben geslapen. De regie schakelt over naar een andere camera en daar zien we Rowena vrolijk naar Bas zwaaien. Uiteindelijk laat de regie helemaal geen bewoners meer zien die wakker zijn. De censuur komt weer goed op gang, ook in 2016. :-)
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.