Ramona ligt met ondraaglijke pijn in bed. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Ramona ligt met ondraaglijke pijn in bed.

Veel verandering bij de slaapplaatsen.

Ook vandaag is weer geen goede dag voor kersverse bewoonster Ramona. Het gaat eigenlijk sinds ze Utopia binnen is gekomen alleen maar bergafwaarts met haar. Ook vandaag blijkt weer een dramatische dag te zijn voor Ramona. Ze ligt met ondraaglijke pijn in bed vanwege haar migraine. Althans, dat is de reden die zij opgeeft. Victoria is zo lief om even een kopje thee te brengen. Met tranen in haar ogen zegt ze echt iets te moeten krijgen tegen haar migraine. Victoria gaat het meteen vragen 'achter' en we zien verder niet hoe dit loopt.

Veel andere bewoners zijn druk gaande met opruimen, verhuizen en herindelen. Op de vide zien we onder andere Bjorn druk bezig met het verschuiven van bedden en kasten. En in de studio zitten Rowena en Bas samen te overleggen. Zij hebben besloten dat Bas in de studio gaat slapen voortaan. Ze gaan er een knusse studio van maken. Ramona ligt daar momenteel ook met veel pijn. ''Je zal toch echt naar binnen moeten zo. In je eigen bedje'', laat Rowena weten. Ramona kan niet veel meer doen dan hummen. Samen met Bas brengt Rowena alvast een van de bedden naar de paarse slaapkamer. We weten niet precies wie allemaal waar gaat liggen. Daar komen we met de tijd vanzelf wel achter. Het verandert nogal vaak de laatste tijd door het vertrek van bewoners, het experiment en de binnenkomst van nieuwe Utopianen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.