''Ik voel me niet zo goed. Ik heb iets ingenomen en..'' ~ Utopia Gekte

1/21/2016

''Ik voel me niet zo goed. Ik heb iets ingenomen en..''

Michael bedenkt een nieuw plan

Om tien voor half twee komt Ramona het kantoor ingelopen. Ze zegt even een uurtje te gaan liggen want ze voelt zich niet zo goed. ''Ik moet even mijn rust pakken''. Haar medebewoners zeggen dat ze dat niet hoeft te komen zeggen, maar volgens Ramona moet ze dat wel. ''Helemaal gek, serieus. [...] Dat moet ik dus wel zeggen''. Vervolgens loopt ze naar een andere plek waar ook mensen zitten. ''Ik voel me niet zo goed. Helemaal ziek. Dus ik moet even mijn rust pakken. Als laatste loopt ze naar de picknicktafel. ''Ik voel me niet zo goed. Ik heb iets ingenomen en...'', verder kunnen we niet mee krijgen wat ze vertelt aangezien we een stream wissel krijgen. Even later zien we Ivan en Mark in de keuken. ''Gewoon drugs heeft ze genomen en ze geeft ons niks'', grapt Mark op een serieuze toon. ''Echt? Sick, sick, sick'', reageert Ivan.

Daarna zien we Michael en Ivan in gesprek. Michael wil iets gaan doen met krantenberichten over homo's. Elke dag staat er volgens hem wel iets over in de krant. Hij weet nog niet precies wat hij wil doen, maar is er over na aan het denken. ''Het gaat allemaal om respect voor de mens. Ongeacht je geaardheid, je kleur'', reageert Ivan. ''Ik ga iets bedenken. Ik kom er later op terug'', laat Michael weten. ''Top man'', vind Ivan. Michael vind het opvallend dat er elke dag wel wat over in de krant staat. Hij gaat alle krantenberichten in ieder geval bewaren. Om half twee zien we Rowena bij Ramona aan bed. ''Je bent niemand wat verschuldigd. Je hebt gister keihard gewerkt aan je promo. Je moet niks. Ga nu maar rusten en als je je niet lekker voelt...''. Ramona onderbreekt haar. ''Dan moet ik even rusten he'', vult Ramona aan. ''Dan ga je mij maar roepen. Ik ben aan het bouwen buiten'', laat Rowena weten.

Ongeveer tien minuten later is Michael weer aan het brainstormen over zijn nieuwe plan. Hij vertelt aan Victoria dat hij een solidariteitskast wil maken voor op de markt. Mensen die homoseksuelen steunen en solidair zijn kunnen dan uit de kast komen. Victoria lijkt het wel een goed idee te vinden. Michael moet het alleen nog verder uitwerken. Verder gebeuren er voornamelijk kleinere dingen in de loods. Gina, Gabriëlle en Dominique zien we om kwart voor twee in de horeca keuken zitten waar ze glazen aan het etsen zijn. Benjamin staat in de keuken te koken en Bas is aan het klussen in de caravan. Een halfuurtje later om kwart over twee zien we dat Rowena en Michael ook maar alvast aan de slag zijn gegaan. Samen halen ze het woongedeelte van de loods alvast leeg voor het running diner.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.