Ramona gaat afvallen met poeders en pillen. ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Ramona gaat afvallen met poeders en pillen.

Reclamemomentje.

We vallen deze ochtend midden in een reality reclamemoment. Of het een nieuwe sponsor van Utopia is of gewoon een eenmalige promotie weten wij ook niet. Het gaat in ieder geval om World Wide Ageless afvalproducten. Er is niks van het merk afgeplakt en alle bewoners zijn enthousiast en kennen het allemaal. Ze zijn dus goed ingelicht van te voren. Het is een fantastisch product zo te horen. Ramona heeft het Zen Bodi - pakket ontvangen en dat kost slechts 190 euro. Ze gaat meteen aan de slag om haar eerste shake te maken en ze vind het heeeeeeerlijk! Ook Gabriëlle pakt een zakje poeder en mengt het met een bekertje water. Mark herhaalt de merknaam nog maar een paar keer. Maar wat is het nou precies?

''Het ZEN Pro™ poeder wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit eiwit beschikbaar. Het is licht verteerbaar en gezonder dan veel sojagebaseerde formules. ZEN Fit™ is een rijke bron van aminozuren, die het herstel van de spieren en de vertering van eiwitten ondersteunt. Deze aminozuren zijn bovendien belangrijk voor het verbranden van vet en helpen om uw stemming te verbeteren. Neem twee capsules van ZEN Shape™ voor uw hoofdmaaltijden om uw honger te beteugelen.''

 • Bevordert metabolische welzijn
• Bevordert vetverlies
• Helpt daling koolhydraten en suiker onbedwingbare trek
• Helpt de eetlust en honger te bedwingen
• Ondersteunt een gezonde bloedsuikerspiegel
• Ondersteunt een gezonde cholesterolspiegel

Terwijl Rowena, Ramona, Mark en Gabriëlle het betaalde reclamemoment afmaken wisselen wij maar even van stream. Daar zien we Benjamin, Bas en Cees ontbijten met de Bed & Breakfast gasten.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.