Ramona: ''Bas, je bent kaulo vies!'' ~ Utopia Gekte

1/05/2016

Ramona: ''Bas, je bent kaulo vies!''

Kontenkrabber.

Gabriƫlle, Dominique, Ramona, Rowena en Bas hebben met zijn vijven de grootste lol deze ochtend. Met name Bas zorgt voor de nodige ophef door aparte dingen te doen. Zo zijn bijvoorbeeld zijn teennagels blauw gelakt door Ramona. Hij laat dat dan ook trots nog eens zien deze ochtend. En bij Ramona zelfs van heel dichtbij, iets wat ze heel vies vind. Maar dat is nog lang niet alles. Bas trekt ook gewoon even zijn broek naar beneden om zijn blote billen te laten zien aan Ramona. Dit nadat zij grapte dat er een scheur in zijn broek zit. En wanneer Bas weer in bed ligt krabt hij een tijdje aan zijn kont. ''Bas, je bent kaulo vies'', laat Ramona weten. Hij mag dan ook niet meer bij haar in de buurt komen met zijn handen. Bas gaat vervolgens nog een stapje verder en krabbelt over zijn poeperdje heen met zijn vinger. Terwijl hij zijn been optilt en Ramona het beste uitzicht heeft.

Gelukkig lachen ze ook heel wat af zonder dat er vieze dingen voor gedaan moeten worden. Om 09:26 besluiten ze toch maar in actie te komen. Ramona en Bas houden nog even een kussengevecht en Gabriƫlle en Rowena doet nog een kattengevechtje. Dominique valt nog een beetje buiten de boot, maar ze moet dan ook nog een betere band ontwikkelen met de rest. Tijd om te sporten dames!

Wat er in de loods gebeurt is al een hele tijd niet meer te zien. Cees heeft namelijk drumles momenteel en dat is te volgen op de andere stream. De vijf musketiers lijken het wel te zien zitten om in de welness te blijven. ''Fuck it, we blijven gewoon hier heujjjj'', krijst Ramona.Dominique gaat overigens niet mee sporten nu met de rest. Zij gaat liever later vandaag met Bjorn. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.