Puppyproblemen, bijstandsniveau en bezoek voor Bas. ~ Utopia Gekte

1/03/2016

Puppyproblemen, bijstandsniveau en bezoek voor Bas.

Goedemiddag Utopia.

De middag is een tijdje gaande en het is een drukke bedoening in de loods. Bas zijn bezoek is er namelijk al enige tijd. Daarover zo meer, want eerst gaan we het over andere dingen hebben. Bijvoorbeeld de puppy die vanmiddag komt. Nicole heeft van alles besteld voor hun nieuwe aanwinst. Voer, een bakje, snoepjes, een mand, een bench en ga zo maar door. Het is alleen niet bezorgd en dat terwijl de pup over enkele uren al komt. Vanzelfsprekend baalt Nicole daar een beetje van. ''Je hebt het goed geregeld, het is klote dat het niet geleverd is'', laat Gina weten. Ook aan Bas vertelt Nicole te balen omdat de spullen niet zijn geleverd. En dat ze dus zullen moeten improviseren.

Snel door naar het gedoe over de bijstand. Benjamin wil namelijk aandacht vragen voor armoede en daarom heeft hij een idee. Een week lang op bijstandsniveau leven met zijn allen! Het houdt volgens hem in dat de voorraadkasten op slot gaan. En hij moet nog even uitpluizen wat de laatste cijfers zijn qua te besteden geld voor iemand in de bijstand. Ook Bas is enthousiast over dit plan, maar hij denkt wel dat het pittig gaat worden. We gaan het zien of en wanneer dit plan doorgang zal vinden...

En dan leuker nieuws! Bas heeft namelijk zijn familie op bezoek momenteel. Een paar minuten over half 1 's middags kwamen ze binnen rijden. Helaas vinden er veel en lange streamlocks plaats, dus dat bederft de pret een beetje. Bas stond al een tijdje op de uitkijk in de loods en gaat dan ook met een grote glimlach naar buiten wanneer hij ze ziet aankomen. Zijn moeder is al snel tot tranen geroerd wanneer ze haar zoon eindelijk weer kan vastpakken. ''Dit wordt gefilmd'', zegt Bas al meteen. Het bezoek feliciteert Ivan al snel met zijn overwinning tijdens de UVHJ verkiezing. Erg sportief! En ze lijken oprecht blij te zijn voor hem. Ze is onwijs trots op de tweede plaats die Bas heeft weten te behalen. Wel moet ze eens goed met de zussen van Ivan praten die blijkbaar beter geflyerd hebben. Volgens Ivan valt dat wel mee, want Bas had dan weer de meeste publieksstemmen gekregen.

Het is in ieder geval een gezellige bedoening. En naast alle gezelligheid zijn er ook cadeaus. Bijvoorbeeld veel kleding voor Bas. Terwijl het gezelschap verder kletst zien we Cees opeens een beetje vreemd doen. Blijkbaar is hij selfies aan het maken met de spiegelreflexcamera op de zelfontspanner. Zie het onderstaande GIFje voor een beetje lol. :-) Ook hebben we de mooie tekening van Nicole te zien gekregen. Het is een blauwe vlinder en ook die foto staat iets naar beneden hier. Bas laat ondertussen weten dat het wel goed is dat Ivan heeft gewonnen. Anders waren er een paar gefrustreerd geweest. En hij vind dat Ivan er meer recht op heeft gezien het werk dat hij doet en de lange tijd dat hij al in het programma zit.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.