''Pittige woorden van Charlot'' ~ Utopia Gekte

1/02/2016

''Pittige woorden van Charlot''

Naomi's laatste avond in Utopia

Om iets over negen gaat de muziek aan in de loods. Bas en Benjamin zijn op dat moment aan het darten en een ander deel van de bewoners zit op de bank. Er word nog niet meteen gedanst. Gabriëlle laat aan Naomi weten dat ze iedere maand een brief van haar wil. Om kwart over negen heeft Naomi er een boek bij gepakt. Haar ''magische'' boek. Ze wil dat al haar medebewoners daar iets in schrijven. Oud bewoners zoals Stefanie, Vanessa, Nicole en Charlotte hebben er ook ooit al iets in geschreven. Het boek gaat de groep rond. ''Pittige woorden van Charlot'', laat Cees weten als hij om tien voor tien het boek in handen krijgt. Nicole vind het niet netjes dat Cees de inhoud van het boek leest, maar volgens Cees mocht dat. Nicole doet het in ieder geval nooit. ''Wat staat er dan'', vraagt Mark die wel nieuwsgierig is. ''Er zitten allemaal ratten hier binnen en geloof niemand hier'', aldus Cees.

Tijdens het muziek uurtje word er niet echt gedanst, maar voornamelijk gekletst. Om tien uur zien we Naomi en Rowena op tafel staan. Ze hebben een microfoon in hun hand en besluiten samen hun rap aan de groep voor te dragen. Ze zouden gaan rappen tijdens het Live in de loods concert, maar nu Naomi morgen het terrein moet gaan verlaten kan Naomi daar niet meer aan meedoen. Ze doen het optreden nu dus nog maar even snel voor hun medebewoners. Na afloop krijgt Naomi complimenten van haar medebewoners. ''Heel goed gedaan Naoom''. Om tien over tien na de muziek avond besluiten de bewoners om te gaan Weerwolven. Naomi wilde dat spel nog graag een keer spelen. Nadat de bewoners nog een lange tijd met elkaar hebben zitten kletsen zien we om tien voor twaalf een aantal mensen in de paarse slaapkamer. Alle bedden zijn tegen elkaar aangeschoven zodat ze daar vanavond zoals afgesproken een logeert partijtje kunnen houden. Bijna alle bewoners zullen vannacht bij Naomi blijven slapen. Cees maakt nog snel wat foto's van hoe de bedden tegen elkaar aan zijn geschoven, terwijl ''alle'' bewoners op de bedden plaats hebben genomen. Niet iedereen blijft daar trouwens slapen. Cees gaat ergens anders slapen. Rob zien we in zijn eigen bed liggen en er schijnen nog meer bewoners niet mee te doen aan het logeer partijtje.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.