Oud Utopiaan Giorgio komt vannacht terug naar Utopia ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Oud Utopiaan Giorgio komt vannacht terug naar Utopia

Giorgio komt overnachten

Nadat Naomi een speech heeft gehouden en iedereen weer zijn eigen weg gaat zien we Ivan om kwart over drie opeens buiten aan de telefoon. ''Ik heb even een uitzondering mogen maken. Giorgio met Ivan spreek je''. Ivan hangt dus met Giorgio aan de telefoon. Er volgt meteen een streamlock dus lijkt het alsof we het niet mogen volgen. Al snel is het beeld weer terug. ''Ik hoorde het, lekker goos gefeliciteerd'', reageert Giorgio als Ivan hem vertelt dat hij Utopiaan van het jaar is geworden. ''Maar broer ik heb vandaag een beslissing moeten nemen over het vertrek van één van de inwoners. [...] Een heel ingewikkeld verhaal om iemand naar huis te sturen. Is iets nieuws. Als Utopiaan van het jaar hebben we niet alleen meer rechten maar ook plichten, stuur iemand naar huis'', vertelt Ivan. ''Dat is sick ouwe'', reageert Giorgio. ''En nu wil je mij...''. Er worden continu streamlocks ingeschakeld waardoor het gesprek erg slecht te volgen is.

''Je weet hoe ze is, dat ze niet op wil geven, maar dat ze struggelt met het hier zijn'', vertelt Ivan als we weer beeld hebben. ''Ik weet dat ze veel heimwee heeft ja'', reageert Giorgio. Weer volgt er een streamlock. ''We hebben het er toch over gehad over een oud Utopiaan die hier opnieuw binnen mag komen en nu mag er één hier komen overnachten. Je voelt hem zeker al aankomen'', vraagt Ivan. ''Ik voel hem hier zeker aankomen'', reageert Giorgio. Er volgt weer een streamlock. ''Dik ouwe'', horen we Giorgio enthousiast reageren als we weer beeld hebben. ''Kom je hier overnachten? Dan gaat ze morgen naar huis samen met jou'', vraagt Ivan. ''Dat is gezellig, dat is supergaaf. Oke goos zorg even... Wie gaat er koken vanavond? Verras me. Dit is top man en ik doe de koeien morgen sowieso'', reageert oud Utopiaan Giorgio die door het dolle heen is. ''En vanavond misschien ook, ik zie je vanavond broer'', reageert Ivan. ''Ik zit gewoon te shaken gek''', laat Giorgio nog snel weten voordat de heren weer ophangen. Ze hebben er beiden erg veel zin in en Naomi weet nog van niks.

Als Ivan om tien voor half vier weer binnen is laat hij aan Naomi weten een leuke verrassing voor haar te hebben, maar hij kan nog niet zeggen wat want dan is het geen verrassing meer. Om kwart voor vier horen we Ivan tegen Bjorn zeggen dat hij hoopt dat het de goede keus is geweest. Wim is niet zo blij, die zag zichzelf al thuis. ''Jongens er gaat iets leuks gebeuren vandaag dus we moeten wel even het huis schoonmaken. Ik heb iets voor haar geregeld'', laat Ivan weten. Gina zegt ook al te hebben nagedacht, maar er was niks in huis.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.