''Opeens zie je een hele andere Bas'' ~ Utopia Gekte

1/16/2016

''Opeens zie je een hele andere Bas''

''Maarja als er iets ontstaat''

Om half vijf zien we Bas en Dominique op het rokersbankje. Ze kussen met elkaar en hebben lol. Nu veel bewoners er vanaf weten kunnen ze elkaar natuurlijk gewoon overal en nergens kussen. Nu er niks meer ontkent hoeft te worden. Ramona heeft ondertussen een trui gemaakt met daarop de tekst ''Dramona''. Ze is er laatst achter gekomen dat ze zo genoemd word buiten. Even later zien we Ramona even kort met Dominique praten. ''Hij is mijn mattie, maar ik gun jullie de liefde''. Wel meld ze ook even dat als Dominique Bas pijn gaat doen ze Dominique gaat pakken en andersom natuurlijk ook. ''Zulke dingen komen. Ik hoop dat het ook voor mij komt''. Ramona hoopt op een grote bruine man. ''Geniet ervan''.

Om zes uur zien we Ramona en Dominique samen op bed om het gesprek voort te zetten. Dominique lag een paar dagen geleden nog naast Ramona en zei toen dat ze er niks mee zou gaan doen. En nu doet ze er dus toch wat mee. Dominique zegt zich daar echt kut over te voelen. ''Maarja als er iets ontstaat''. Er volgt een streamlock. Ramona vind het wel grappig en vind het geweldig om Bas zo te zien. ''Opeens zie je een hele andere Bas''. Ook dit gesprek komt al snel weer ten einde. ''Je bent vandaag gewoon een beetje in de chill modus net als ik'', sluit Ramona af voordat ze haar bed weer uit komt.

Verder zien we Gabriëlle om tien over zes in de keuken staan om te koken en niet veel later rond half zeven zien we de bewoners aan tafel om te eten. Tijdens het avondeten word er ook deze avond weer een verjaardagsliedje gezongen voor iemand die jarig is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.