Ook Michael is gevraagd voor Utopia. ~ Utopia Gekte

1/27/2016

Ook Michael is gevraagd voor Utopia.

En hij is ontzettend zenuwachtig.

Michael gaat helemaal kapot van de spanning. Eerst laat hij weten helemaal niet te hebben geslapen. Niet veel later heeft hij 3 uurtjes geslapen vannacht. En weer wat later heeft hij ''4 uurtjes ofzo'' geslapen. Hij weet het allemaal even niet meer. Hij zit al bijna een half uur zenuwachtig te zijn in de loods terwijl hij al zo vaak botox heeft gebruikt. Maar de hele setting is nu anders. Het kwam zo opeens op zijn dak in Utopia. ''Heel anders dan thuis'', laat hij weten. Hij weet niet meer waar hij het zoeken moet en zegt meerdere malen hoe heet hij het heeft. Maar volgens zijn medebewoners is de temperatuur in de loods prima. Ook wordt hem tussen neus en lippen door gevraagd of hij is gevraagd om Utopia in te gaan. En dat blijkt zo te zijn. Het gebeurt heel vaak dat bewoners van Utopia zichzelf nooit hebben opgegeven en gewoon worden uitgekozen en gevraagd door de redactie van het programma. Er kwam wel een streamlock dus eigenlijk mogen we dit helemaal niet weten. Niet doorvertellen dus! :-)

Terwijl we wachten op Michael die botox krijgt zien we veel bewoners niks doen. Gina, Gabriƫlle, Ramona, Benjamin, Rob, Bas, Victoria en ga zo maar door. Allemaal zitten ze een beetje op de bank in de woonkamer te niksen. De enige die deze hele ochtend al hard werkt is Wim. Tijdens het slopen van de keuken praat hij constant tegen zichzelf. Hij moet rekening houden met de stroom, het gas en de waterleidingen. Anders kan er maar zo een ongelukje gebeuren. Geconcentreerd bekijkt hij hoe alles in elkaar steekt terwijl hij wat zweetdruppels aan zijn shirt afveegt.

''Ik ga er nog maar even bij zitten. Ik ben een mannetje van de tijd. Ik had nog wel een ander setje aan kunnen trekken om te kijken of het leuk staat. Ik ga zo slapen in de kast. Ik ben moe. Ik heb 3 uurtjes geslapen. Nog niet eens. Ik word er moe van, hoop niet dat ik in de stoel in slaap val'', moppert Michael nog maar een keer. Ramona is benieuwd of hij van de behandeling ook in slaap kan vallen. Dat blijkt dus niet zo te zijn. Het zwelt alleen een beetje op. Volgens Michael moet het zo mooi gedaan worden dat je niet eens kan zien dat je botox hebt in laten spuiten.  0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.