Nieuwe inwoner in Utopia: Dominique! ~ Utopia Gekte

1/04/2016

Nieuwe inwoner in Utopia: Dominique!

Welkom in Utopia.

Maak je even een lange gezonde wandeling door de bossen en krijg je plots te zien dat er een nieuwe inwoner is! Naomi is nog maar net weg of Dominique staat met haar kist voor de poort. Het is wederom een jongedame in plaats van een woest aantrekkelijke man. Wel is het wederom een knappe, vrolijk uitziende en spontane meid. Volgens de beschrijving van UtopiaTV is dit Dominique:

Dominique is 24 jaar, single en woont in Den Bosch. Ze werkt als projectmanager bij een promotiebureau. Dominique is leergierig, ondernemend en zit vol creatieve ideeën. Ze maakt stoelen, tafels en kasten en schildert graag in haar vrije tijd.

 Ze wil meedoen aan Utopia, omdat zij aandacht wil geven aan het thema ‘pesten’. Zelf is ze tien jaar lang gepest. Ze wil slachtoffers leren hoe ze met pesten om moeten gaan en pesters laten inzien wat ze een ander aandoen. Dominique is al trots, wanneer zij ervoor heeft gezorgd dat er één slachtoffer minder is.

 Dominique wil een comedycafé starten in Utopia. Ze wil beginnende cabaretiers en stand-up comedians uitnodigen om op te treden. Daarnaast wil Dominique geld verdienen door zelf kasten te maken. Hout koopt ze in, Wim helpt haar met het op maat zagen, waarna ze zelf de kasten in elkaar zet.

Utopia is voor Dominique geslaagd, wanneer ze een persoonlijke groei heeft doorgemaakt. “Als je tegen een muur aanloopt en fouten maakt, moet je jezelf weer oprapen. Dat zijn de echte leermomenten. Voor mij is dat het leven: leren van je fouten en groeien als mens.”

We zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar hoe Dominique écht is, en niet hoe UtopiaTV haar aan ons voorstelt. We zijn dan ook zo terug met een nieuw bericht waarin Dominique zichzelf voorstelt aan de groep in de loods!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.