Nicole schenkt cadeau aan jarige Ivan. ~ Utopia Gekte

1/03/2016

Nicole schenkt cadeau aan jarige Ivan.

Een terugblikje.

Een hele goedemorgen op deze grijze zondag 3 januari. Dag 733 is fantastisch van start gegaan in Utopia want we hebben namelijk een jarige in de loods. Niemand minder dan de Utopiaan van het jaar 2015 begint het nieuwe jaar nogmaals knallend. Hij is vannacht 28 jaar jong geworden en dat verdient een liedje! Alle bewoners komen dan ook voor hem zingen, enkele minuten na middernacht. Iedereen feliciteert hem één voor één. En Nicole natuurlijk ook. Zij is de allereerste die een cadeau aan hem overhandigt. Het is een zelfgemaakt schilderij en ze krijgt direct een kus. Ze vertelt dat ze hem heeft gemaakt met haar tranen. Ook heeft Victoria Nicole's woorden schitterend op papier gezet in de vorm van een gedicht. Zij hebben samen gezeten om alles uit te werken. Ivan bedankt haar nogmaals en krijgt te horen dat hij morgen nog een cadeau kan verwachten. Een leuk vooruitzicht dus, maar eerst hangt hij het schilderij op aan de muur. En er moet natuurlijk ook nog geslapen worden.

Nou denk je misschien ´goh, er is toch nog wel meer gebeurd gisteren'? En dat klopt. Alleen hadden we helaas geen tijd om nieuwe berichten te plaatsen. We gaan dus nog even in sneltreinvaart terug naar wat er nog meer is gebeurd gisteren sinds het vertrek van Naomi. Om te beginnen zit alle alcohol achter slot en grendel en voor zover wij weten heeft Cees de sleutel gekregen. En ook ligt er voor zover wij weten gewoon alcohol bij BaasBeach dus lijkt het meer iets voor de sier te zijn. En Nicole dan? Ze lijkt zo gelukkig nu Ivan jarig is, maar dat was eerder op de dag wel anders. Zij voelt zich al een tijdje leeg van binnen. Mede door het vertrek van Naomi zit ze in een dip. Ze zou willen dat alles blijft zoals het is, maar dat kan nou eenmaal niet. Bas en Rowena zijn ondertussen druk bezig geweest met het idee om allemaal buiten de loods in huisjes te gaan slapen. Ze willen het eerst klein aan gaan pakken. Het plan lijkt nu om eerst aanstaande maandag met 4 bewoners buiten de loods te slapen met een kacheltje. Of het ooit zover gaat komen dat iedereen een eigen huisje krijgt betwijfelen we.

En dan een gesprekje tussen Rowena en Ramona. Ook die twee dames zitten in een soort van dip. Rowena vooral omdat ze Barry vaak mist. Dit betekent niet dat ze naar huis wil, maar ze vraagt zich af en toe weleens af wat hij op dit moment aan het doen is. Het is soms moeilijk voor Rowena in Utopia. Toch kan ze genoeg kracht putten uit de mooie vooruitzichten zoals de Live in de loods. En ook Barry zelf wil niets liever dan dat zijn vriendin gaat 'shinen'. Ze weten dat het met de liefde wel goed zit. En Ramona baalt een beetje vanwege de vriendschap met Bas. Ze ziet dat het langzaamaan steeds minder aan het worden is. Bas zou vinden dat het gedrag van Ramona is veranderd en dat maakt haar een beetje sip. Ramona vind dat ze zichzelf is in Utopia en dat ze gewoon zegt wat ze voelt. Ze hoopt dat dat gewaardeerd wordt.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.