Nicole: ''Kijk hij heeft mij gebeten''. ~ Utopia Gekte

1/04/2016

Nicole: ''Kijk hij heeft mij gebeten''.

Utopia ontwaakt weer.

Nicole heeft haar ogen los en Ivan komt even een kijkje nemen. ''Kijk hij heeft mij gebeten in mijn duim, en gewoon niet loslaten'', zegt Nicole terwijl ze haar duim laat zien. Ze geeft Arthur een aai terwijl ze nog in bed ligt. Hij ligt al een tijdje lief onder het bed. Ivan wil Arthur mee naar buiten nemen, maar de pup zelf lijkt nog wel even te willen slapen. Het leven in Utopia komt langzaam weer op gang om 10 uur 's ochtends. Ivan en Benjamin zijn klaar bij de dieren in het weiland. Helaas was er weer een dode kip gevonden. Het kippenhok is dan ook grondig leeggehaald en schoongemaakt, voor het eerst in een hele lange tijd.

Bas en Victoria zijn ook wakker inmiddels. Victoria is al snel achter de computer gekropen en Bas is naar de kas toe gegaan. Daar kwekt hij heel wat af met zijn vogels en eenden. Ook hij verzorgt zijn dieren nu, maakt wat schoon en geeft ze voer. In de woonkamer zien we dat Wim van zijn eerste bakje koffie gaat genieten. Hij en Ivan lopen naar buiten waar ook Benjamin op het rokersbankje zit te roken. Gezamenlijk steken ze een sigaret aan en valt er een stilte. Ook Bas komt er aan om een sigaret te roken. Als we van stream wisselen zien we Cees zijn haren netjes kammen voor de spiegel. Ook hij is dus wakker inmiddels en begint aan een nieuwe dag. Het is nog even wachten om erachter te komen waar hij deze ochtend over moet mopperen. Hopelijk heeft hij geen last gehad van de puppy en geslapen als een roosje.

Het verjaardagsfeest voor Ivan duurde maar tot een uur of elf gisteravond. Er is ook weinig gedronken of gek gedaan. Het is ons dan ook een raadsel waarom bijna iedereen weer zo laat uit bed moet komen. Een video zien van Ivan en Nicole die Arthur uitlaten in alle vroegte? Hij staat hier:

 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.