Nicole hoopt op een fiasco voor Cees. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Nicole hoopt op een fiasco voor Cees.

Ramona stelt ons teleur.

Goedemorgen en welkom bij weer een nieuwe dag vol Utopia avonturen en belevenissen. Het is alweer de 738e dag van het Utopia experiment. Voordat we verder gaan met de dag van vandaag blikken we nog wat terug naar gisteravond. (Misschien zelfs verdeeld over meerdere berichten) Er zijn namelijk weer genoeg belangrijke en onbelangrijke dingen gezegd door de bewoners. Zo hebben Bjorn, Ivan en Nicole het gehad over Cees zijn verjaardagsfeest. Nicole irriteert zich er mateloos aan dat Cees denkt de loos vol te krijgen. Ze hoopt dan ook dat Cees zijn feest een fiasco gaat worden. Ze irriteert zicht aan de arrogantie van Cees. Het is dan ook meer om die reden dat ze hoopt op een flop, en niet voor de BV. Gelukkig zijn er ook dingen waar Nicole wel enthousiast over kan doen. Alleen dan gaat het inderdaad wel weer over haarzelf en niet over een ander. Zo gaat ze binnenkort met haar moeder en een drukker kijken naar de mogelijkheden voor een professioneel portfolio. Ook bekijkt Nicole blij haar nieuwe tattoo koffer die ze van Ivan gehad heeft, waarmee ze over een paar dagen door de poort naar huis kan wandelen.

En dan iets heel anders. Ramona. Het zorgenkindje van Utopia op dit moment. Althans, zo profileert ze zich momenteel nogal. Vanmiddag tijdens het centraal had ze nog een vurig betoog over alles waar ze keihard aan zou gaan werken. De dag daarvoor gaf ze nog een vlammende speech aan haar thuisfront. Na het vele huilen vanwege de post liet ze weten deze 'shit te gaan rocken'. Maar er komt gewoon niks uit haar. Er is elke keer wel weer iets aan de hand. En gisteren was het migraine. Hoewel ze in het centraal o.a. beloofde aan veel promo's te werken, lag ze gewoon de hele dag niks te doen. Mark en Wim maken er dan ook wat rake opmerkingen over. ''Ga promo's maken'', riep Mark. ''Ga lekker met migraine op bed liggen'', vulde Wim aan.3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.