(Video) Nicole heeft Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

1/11/2016

(Video) Nicole heeft Utopia verlaten.

Streamlock tijdens vertrek.

Utopia inwoner Nicole is definitief geen Utopia inwoner meer. Zij heeft het terrein van Utopia verlaten en gaat bouwen aan haar eigen Utopia. Het hele vertrek van Nicole is opmerkelijk verlopen. Normaal gesproken maken ze altijd nog een laatste groepsfoto bij de poort. Echter hadden zowel zij als Ivan geen behoefte aan een foto met deze groep. De foto is er dan ook niet van gekomen. Een andere opmerkelijke gebeurtenis is dat Nicole met muziek is vertrokken. Ivan was druk bezig om op het laatste moment een speakertje vast te maken aan één van haar koffers. Daaruit klonk het nummer Sail van Awolnation. Nog nooit eerder verliet iemand Utopia met muziek.

En daarmee zijn we nog niet klaar. Want een ander vreemd iets is dat er een streamlock plaatsvond op het moment dat Nicole dan toch echt vertrok. Ze nam uitgebreid afscheid van iedereen en als laatst van Ivan, haar geliefde. Daar namen ze veel tijd voor en uiteindelijk kwam er dus een streamlock. Minutenlang was er niks meer te volgen van wat er gebeurde in Utopia. Toen we weer beeld kregen was Nicole al vertrokken en waren vele bewoners weer terug in de loods.

Wellicht zien we tijdens de aflevering van Utopia wel het volledige afscheid en vertrek van Nicole. Ook nu nog vinden er vele streamlocks plaats op de livestreams van Utopia. ''Er gebeurde net ook nog wat. Met Ivan. Dat vertel ik je zo wel'', horen we Cees nog zeggen tegen Bas. Het is wederom een dag vol geheimen en mysteries voor de kijkers van Utopia... Ivan zit al de hele tijd in de zenderkamer sinds Nicole weg is.
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.