Nicole bepaalt wanneer Ivan Utopia verlaat. ~ Utopia Gekte

1/11/2016

Nicole bepaalt wanneer Ivan Utopia verlaat.

''Ik wil mijn eigen shit doen.''

''Als ik zeg 'Ivan, ik wil dat je naar huis komt' dan komt hij naar huis. En tot die tijd wil ik dat hij hier blijft en dat jullie er voor hem zijn. En dat jullie hem hier houden. Want hij is belangrijk. Jullie weten allemaal wat hij wil en waar hij zich voor ingezet heeft en waar hij naar toe wil. En onder ons, hé. Dit groepje en Mark en Rob. Jullie zijn de mensen die hem het hardste nodig hebben. Voor wat er komen gaat. Dus, en tot die tijd wil ik niet dat hij bij mij is. Ik wil dat hij dit afsluit en goed. Dat is voor mij het allerbelangrijkste. Ik wil dat hij net zo de poort uit kan lopen zoals ik dat doe morgen. Met een opgeheven hoofd en een gelukzalig gevoel over het feit dat je weg kan gaan en buiten voort kan zetten wat je hier voor jezelf hebt gecreëerd'', vertelt Nicole de afgelopen nacht. De bewoners die bij haar aan tafel zitten zijn het er helemaal mee eens. En ze beloven dat het goed gaat komen. Nicole vervolgd haar verhaal.

''Jullie hebben hem gewoon nog nodig. Sowieso. En hij komt, ik kan je nu al op een presenteerblaadje geven dat ik uiteindelijk degene ben die er voor zorgt dat hij naar huis komt. Dat zal in mei zijn of in juli. Dat ik post schrijf dat het mooi is geweest en ik hem nodig heb. Ik heb nu even tijd nodig voor mezelf. Toen we uit elkaar gingen en ik ging tatoeëren, toen heb ik voor mijzelf gekozen. Ook dit is mijn keuze. Ik heb ook hierin weer voor mijzelf gekozen. Ik weet waar ik naar toe wilde en wat ik wil gaan doen. Hij kan niet eerder bij mij komen voordat ik mijn shit voor elkaar heb en mijn eigen huisje heb. Ik wil mijn eigen shit doen en als dat voor elkaar is dan is het klaar. Dus ik hoop volgende maand hahaha''.
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.