Naomi neemt het bed van Giorgio mee. ~ Utopia Gekte

1/02/2016

Naomi neemt het bed van Giorgio mee.

Tijd om in te pakken.

Het is momenteel een complete chaos in de slaapkamer van Naomi. Ze heeft natuurlijk ontzettend veel spullen die mee moeten straks wanneer zij Utopia verlaat. Door haar langdurige verblijf is haar slaapkamer echt haar thuis geworden. Ze is dan ook wel even zoet met alles bij elkaar rapen. ''Ik dacht dat je klaar was meid, maar schijn bedroog'', aldus Gabriëlle die de hele berg nog ziet liggen. Naomi hoeft het zeker niet alleen te doen, een groot deel van de vrouwelijke bewoners helpt haar mee. Er moet zelfs gereedschap aan te pas komen! Wim heeft de boor in zijn handen om het bed van Giorgio uit elkaar te halen. Zonder dat bed kan Naomi Utopia niet verlaten, iets wat we allemaal al heel lang weten. Dat ze het ook echt serieus meende blijkt nu wel. Wim is het bed uit elkaar aan het halen en ze moeten nog even bedenken hoe ze alle spullen mee gaat krijgen. Hoe het bed weer in elkaar gaat is een zorg voor later. Ivan en Mark dragen de stukken hout de slaapkamer uit terwijl Wim gestaag vorderingen maakt met het uit elkaar halen van het bed.

Terwijl het in de slaapkamer een grote chaos is, zien we rust in de woonkamer. Bjorn doet een dutje, Bas zit rustig op de bank en Cees maakt een ontbijtje. ''Yeeeees! Het bed is uit elkaar'', horen we Naomi uiteindelijk roepen door de loods. Missie geslaagd. Nu alleen nog bedenken hoe ze dit in haar eentje de poort uit krijgt. Daarbuiten staat vast een leger van oud Utopianen en familie op haar te wachten dus dat komt wel goed.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.