Naomi maakt zich voor de laatste keer mooi. ~ Utopia Gekte

1/02/2016

Naomi maakt zich voor de laatste keer mooi.

In Utopia dan.

Goedemorgen en welkom in dag 732 van het Utopia experiment. We zijn lichtelijk laat, maar de meeste bewoners waren dat ook. De eerste paar uurtjes van de dag zitten er weer op zonder dat er bijzonder veel is gebeurd. Laten we maar snel terugblikken naar wat er tot nu toe allemaal is gebeurd in Utopia. Zoals we allemaal weten is dit de laatste dag van Naomi in de loods. Sterker nog, haar laatste uurtjes zijn al ingegaan. Ze grijpt de gelegenheid aan om nog eenmaal de koeien te verzorgen 's ochtends vroeg. Tijdens het verzorgen van de stal uit Naomi haar zorgen. Ze is namelijk bang dat de koeien om 12 uur nog niet gedaan zijn nu zij de koeien vanaf nu niet meer doet. Wanneer ze met Ivan de loods weer in loopt geeft ze aan dat het allemaal te lang duurt. Ze gaat vanmiddag pas om 15:00 weg namelijk, al mag ze geloof ik ook eerder vertrekken.

Gabriëlle zou volgens mij vandaag meehelpen met de verzorging van de koeien. Zij heeft zich echter bedacht en kroop achter de computer. Daar viel ze zowat in slaap dus ze is maar weer ergens anders heen gegaan. Niet veel later valt ze op de bank in de woonkamer alsnog in slaap. Ze is niet helemaal in haar element vandaag. Ze gaat dan ook helemaal niks doen de hele dag. Ook de andere bewoners zijn op dat tijdstip (10:00) nog altijd niet allemaal wakker. Slechts een enkeling heeft de ogen vroeg open deze zaterdagmorgen.

De sfeer in de loods is ietwat deprimerend. Logisch, aangezien er weer een geliefde bewoner vertrekt uit de loods. Vanochtend nog lag Naomi huilend in de armen van Ivan. Ze heeft het zwaar met haar vertrek, maar pakt nog wel de gelegenheid om alvast 'afscheid' te nemen van sommigen. Zo praat ze momenteel (11:15) al een tijdje met Rowena. Uiteraard tijdens het make-uppen, want ook dat moet gebeuren op de laatste dag. Ze hebben het over wat Rowena nu allemaal nog gaat aanpakken. En het blijkt dat Rowena precies weet wat ze wil en hoe ze dat gaat doen. Zo gaat ze in ieder geval een 'dikke track droppen' meteen wanneer zij uit Utopia is. Zo hoopt ze nog mee te kunnen liften op haar bekendheid vanwege Utopia. Rowena maakt zich weinig zorgen over de toekomst in en buiten Utopia, ze heeft nog plannen genoeg. Ook stelt ze Naomi gerust: ''Er komen straks genoeg dingen op je pad''.

Naomi is het meest bang dat de band met haar medebewoners verdwijnt. Rowena stelt haar gerust en zegt zeker contact te houden na Utopia. Ze hebben het over een groepsapp en lachen nu al over wat er allemaal gaat gebeuren na Utopia. ''Oh my god, ben je gewoon buiten straks. Dat is toch raar'', aldus Rowena. Naomi beaamt dat, maar ze zal blij zijn wanneer alles achter de rug is. Ze hoopt ook dat iedereen apetrots is op haar.  1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.