Mike, Sander, Michael en/of Megan? ~ Utopia Gekte

1/12/2016

Mike, Sander, Michael en/of Megan?

Dit is Michael als travestiet.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat er een nieuwe inwoner is binnen gekomen. Zijn naam varieert nogal als we wat zoekopdrachten uitvoeren. Op Facebook vinden we hem onder de naam Mike Sander. Alleen stelt hij zich voor als Michael Schoonbrood. Of Michael Alexander Schoonbrood. Zijn artiestennaam is Megan Schoonbrood en ook voor die naam heeft hij een eigen Facebook profiel. In 2014 won hij de Miss Travestie Holland verkiezing. Megan Schoonbrood moet je niet verwarren met deze Megan Schoonbrood. Laatstgenoemde is namelijk een transgender en een heel ander persoon. Althans, we lezen op Facebook ook dat het wel dezelfde Michael is. Maar dat het fout ging met de hormonen en hij daar toen mee moest stoppen.

Michael heeft een goede zakelijke carrière als drag queen en draait al jaren mee in het circuit. In Utopia wil hij zich vooral sterk maken tegen geweld richting homoseksuelen of LGBT'rs. (Lesbian, Gay, Bisexsual, Tansgender) Op Youtube zijn een aantal video's te vinden. Bijvoorbeeld van zijn optredens als travestiet. Of van zijn omtovering van Michael naar Megan.
Michael Schoonbrood, inwoner van Utopia. Soms werkzaam als travestiet Megan.
Michael Schoonbrood, inwoner van Utopia. Soms werkzaam als travestiet Megan.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.