Wim komt vroeg zijn bed uit ~ Utopia Gekte

1/22/2016

Wim komt vroeg zijn bed uit

Een zakelijke afspraak op de vroege morgen

Goedemiddag op dag 752 van het Utopia avontuur. Laten we beginnen bij het begin. Een deel van de bewoners is vandaag vroeg zijn bed uitgekomen. Vooral Wim zagen we al lekker vroeg uit bed. Rond half acht loopt hij al door de loods en even later werd ook duidelijk waarom. Om kwart voor negen zien we Mark en Wim namelijk al aan de picknick tafel zitten met iemand van buitenaf. Een zakelijke afspraak. Ivan is op dat zelfde moment druk bezig in de stal en Bjorn en Victoria zien we om negen uur allebei achter een computer zitten. Om kwart over negen zien we dat Cees ook wakker is geworden. We zien hem luchtfietsen in bed en zodra hij daarmee klaar is komt hij ook zijn bed maar weer uit. Wim, Mark en Benjamin zien we op datzelfde moment in de horeca keuken staan waar Mark en Benjamin al weer druk bezig zijn met aardappels tot friet snijden. Vijf minuten later zien we dat Michael zijn bed ook weer uitgekomen is en twintig minuutjes later zien we dat Ivan weer klaar is in de stal en dat hij de gym ingedoken is om te sporten. Hij staat op de loopband en gaat er weer goed tegenaan.

Om tien voor tien komen Dominique en Bas hun bed ook uit. Ramona zien we dan nog languit in bed liggen en Rowena zien we ook nog in bed, maar die zet al wel rechtop. Michael zien we de krant doorbladeren. Als hij daarmee klaar is zien we hem achter de computer plaatsnemen waar ook Victoria al te vinden is. Ramona, Gabriëlle, Dominique en Gina zien we deze ochtend om half elf in de gym om te sporten. Ivan is daar dan ook nog steeds druk bezig. Een uurtje later om half twaalf zien we Rowena bellen met een standhouder. Er komen veel kramen met zoetigheid en Rowena vind het niet slim om dan ook nog iemand met negerzoenen te laten komen. Wel is het vervelend om daar nu pas mee te komen want nu blijft die standhouder met 900 negerzoenen zitten. Ze gaan een oplossing zoeken. De standhouder komt sowieso naar de standhouders borrel toe. Om kwart voor één zien we dat Bas druk bezig is in de kas en om één uur zien we Michael en Ivan naar de poort lopen. Michael's kast word namelijk afgeleverd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.