Michael treed op als Megan tijdens de Live in de Loods ~ Utopia Gekte

1/24/2016

Michael treed op als Megan tijdens de Live in de Loods

Rowena zingt haar opkomende single

''Lieve, lieve lieve gasten. Dit is een heel speciaal moment voor mij persoonlijk. Dit liedje heet gebed zonde end en is mijn opkomende single die ik hier in Utopia ga uitbrengen. Maar het is een heel gevoelig nummer''. Rowena vraagt de zaal om stilte. De meeste mensen hebben een glow stick gekregen omdat Rowena hoopt dat het licht word gedimd. Haar rap gaat over drugs. Iemand in haar buurt was zwaar verslaafd en het ligt dicht bij haar hart. Ze wil het met iedereen delen. Ze rapt alleen met piano begeleiding dus vraagt ze nogmaals om stilte in de zaal en of de lichten gedimd kunnen worden. ''Glow sticks in de lucht en er gaat een opbrengst van de single naar een goed doel''. Al direct zien we allemaal glow sticks in de lucht en het licht word gelukkig gedimd. Na de rap bedankt Rowena het publiek weer. ''We gaan snel door. Ik voel jullie liefde, dankje''. Als ze van het podium af stapt staat Bjorn haar al op te wachten. ''Je bent een toppertje. Je hebt hem keihard gerockt''. En ook Gabriëlle is heel trots. ''Ik ben heel heel trots op je schat. Je hebt het gedaan vanuit je hart en mensen hebben dat gevoeld''.

Vervolgens stapt coverband Kink het podium op om weer wat nummers te zingen. ''O my god, ik stond met tranen in mijn ogen. Zo mooi'', laat Bjorn aan Rowena weten. Om kwart over tien zien we Ramona en Michael stressen in de paarse slaapkamer. Ramona helpt Michael met omkleden. De hele avond liep hij al als Megan rond in een lange jurk, maar voor zijn act trekt hij een andere kortere jurk aan. Om tien voor half elf gaat Megan het podium op. Ze zit volledig in haar rol en doet het superleuk. Ze schud met haar borsten, danst heen en weer over het podium en playbackt. Na het optreden klinkt er luid applaus voor Megan. ''Megan je bent fantastisch. Je bent een super chick'', laat Bjorn weten. ''Wat doe je dat mooi. Ik heb genoten. Wat deed je dat mooi'', aldus Gabriëlle. Megan vraagt of ze het leuk vond. ''Ja'', reageert Gabriëlle. Gifjes en foto's van het optreden zijn hieronder te vinden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.