Michael, Ramona, Rowena en Gabriëlle tapen de caravan dicht ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Michael, Ramona, Rowena en Gabriëlle tapen de caravan dicht

Bas en Dominique merken er niks van

Nogmaals blikken we even terug op vannacht. Na afloop van het slaapkamer feestje - als op vijf mensen na -  iedereen weer uit de slaapkamer verdwenen is... Besluiten Ramona, Rowena, Gabriëlle en Michael dat het tijd is voor het uithalen van de grap! Het is 01:18 wanneer ze besluiten om met tape in de aanslag zachtjes naar buiten te sluipen om de caravan dicht te gaan tapen. Cees is nog wakker en Michael vind dat ze hem er bij moeten betrekken. Rowena denkt niet dat Cees mee gaat doen en krijgt daarin gelijk. Cees lijkt wat moeilijk te doen zodra hij van het plan hoort. Als Rowena er wat van zegt doet Cees opeens alsof het een grap van hem is en moet ze hem niet altijd zo serieus nemen.

In eerste instantie willen ze de hele caravan rondom beplakken met tape, maar dat gaat niet werken. Het afscheuren van de tape maakt nogal een geluid en ze zijn natuurlijk maar al te bang dat Bas en/of Dominique er van wakker word. Terwijl ze bij het rokersbankje op fluistertoon de plannen bespreken besluit Rowena dat ze het anders gaan aanpakken. Ze gaan de tape al in stukken scheuren in de lounge achter de loods om dat vervolgens zachtjes overal op de caravan te gaan plakken. Ook lijkt het Rowena leuk om de ramen helemaal vol te plakken zodat het geblindeerd is. Uiteindelijk merken ze al snel op dat dat ook geen optie is. In de studio scheuren ze de stukken tape om het vervolgens zachtjes op de kieren rondom de ramen en deur te plakken zodat ze er niet uit kunnen. Althans Rowena's plan is om alle deuren en ramen dicht te plakken op één raam na, zodat ze er wel gewoon nog uit kunnen.

Als ze net begonnen zijn met plakken is Ramona een beetje luidruchtig en haalt Rowena naar haar uit. Er komt een soortgelijke zin als: ''Houd je f*cking bek nou eens dicht anders ga je maar naar binnen'' uit haar mond. Ramona is meteen stil. Haar gezicht vertrekt een beetje, maar daarna gaat ze snel verder met de caravan beplakken. Ramona denkt even later dat er iemand wakker is geworden in de caravan, maar dat is helemaal niet het geval. Bas en Dominique lijken niks te merken en slapen gewoon rustig verder. Rond kwart voor twee zijn Gabriëlle, Ramona, Michael en Rowena klaar en sluipen ze weer terug naar de loods. Rowena en Ramona nemen een omweg door het bos en binnen laat Rowena weten dat het gewoon voor de grap is. Het is niet om ze op te sluiten, maar meer zo van we hebben iets met je caravan gedaan.

Inmiddels is het kwart voor acht en is er nog geen actie te zien in de loods. Op beide streams zien we slapende mensen in bed. Bas en Dominique liggen nog niks vermoedend te slapen en ook Ivan is nog niet opgestaan om naar de koeien te gaan. Maar het is natuurlijk ook nog wel een beetje vroeg.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.