Michael noemt ze vanaf nu 'Kleffie en Beffie'. ~ Utopia Gekte

1/20/2016

Michael noemt ze vanaf nu 'Kleffie en Beffie'.

Hoe moet je champignons bereiden?

Om vier uur zien we dat Bjorn inderdaad bezig is met draaien. Even keert de rust terug in Utopia. Dominique en Ramona zien we om half vijf in de keuken staan samen met Cees. Dominique is champignons aan het schoonmaken en haalt de hele buitenkant er vanaf net zoals je bij spruiten doet. Cees vind dat zonde want dan haalt ze het beste er van af. Volgens hem moet Dominique de champignons borstelen. Dominique vind dat prima, maar zegt het van haar vader te hebben geleerd die ook best goed kan koken. Uiteindelijk gaat ze dus gewoon door zoals ze bezig was. Om kwart voor vijf zien we Bas en Michael op de bank zitten. Michael zegt Bas en Dominique vanaf nu 'Kleffie en Beffie' te gaan noemen. ''Zo erg is het niet'', vind Bas. Zoveel zoenen ze niet en zoveel zitten ze niet aan elkaar, maar het valt Michael wel op. Dan gaat Dominique bijvoorbeeld bij Bas op schoot zitten en denkt Michael: ''Daar gaan we weer. Precies voor mijn neus. [...] Het kan ook aan mij liggen. Dat ik misschien Sander mis''.

''Dat Kleffie en Beffie weer bezig zijn voor mijn neus en ik dat misschien ook wel nodig heb. Het zou me niks verbazen als het... als ik dat onbewust nu nodig heb'', laat Michael weten. ''Je kan altijd met me knuffelen hé'', reageert Bas. ''Misschien komt het hard over hoe ik het zeg, maar ik ben niet zo goed in dingen formuleren'', laat Michael weten. Hij weet er niet zo goed mee om te gaan, maar accepteert het wel. ''Dat is je geraden'', reageert Bas. ''Niet dat ik jaloers ben. [...] Niet dat ik verliefd op één van de twee ben'', laat Michael weten. Er volgt een streamlock... Een tijdje later zien we Michael schilderen en staan Ramona en Dominique nog steeds te koken. Ivan staat erbij en eet ondertussen alvast wat eten op.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.