Michael: ''Megan neemt veel stress met zich mee''. ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Michael: ''Megan neemt veel stress met zich mee''.

Stemmen opwarmen.

Samen met twee zangcoaches zitten Bjorn en Rowena in de studio. Het is tijd om de stemmen vast op te warmen! ''Mamamamamamamaamamamaaaaaam'', moeten ze zingen. En de toon waarop moet steeds veranderen. Daarna gaan ze door met 'nieehieeniehieeeenieee' of 'naanaaanaaaaaaa'. Of Naahaahaahaahaaaaa'. Enfin, je snapt het wel. :-) Bjorn zien we steeds een beetje lacherig doen, maar Rowena neemt het allemaal erg serieus. Zij krijgt dan ook veel complimentjes van de coach. ''Het gaat echt goed'', horen we. ''Die maakt sprongen jongen, niet normaal'', vult Bjorn aan. Hij 'grapt' voor spek en bonen mee te doen vanavond. Wat hij nog lijkt te menen ook. De rest overtuigt hem er van dat dit niet zo is.

In de loods horen we ondertussen veel gemopper over Cees. Utopia loopt opeens niet meer als een goed geoliede machine. ''Het klopt voor geen meter! Ik moet het gewoon zeggen, ik hou mijn mond niet meer. Klaar'', aldus Mark. Er schijnt nogal wat mis te zijn met de lijst van de merchandise. Ook kloppen sommige prijzen niet. Mark vertelt aan Ramona en Michael dat Cees hier de hoofdverantwoordelijke van is. Alleen hij is momenteel te druk met koken. Michael neemt Gabriëlle mee naar buiten. Samen praten ze nog even na over het voorvalletje. Michael: ''Dan moet het wel uitgelegd worden. Voor de rest ben ik helemaal niet... Snap je wat ik bedoel? Mijn hoofd is er ook echt niet bij. Ik heb het de hele tijd gevraagd. Ik zie het ook niet als een aanval. Maar.. Mensen moeten niet alles zo laten vallen als wij nog helemaal niet weten hoe of wat. Snap je? Maarja, dat zal wel aan mij liggen. Sowieso, ik hou van Cees. Maar waar was hij de hele tijd vandaag? Ik weet niet hoor''.

Michael heeft ook even een 'momentje'. Dat dit de eerste keer is zonder zijn steun en toeverlaat. Michael heeft normaal iemand die alles klaar zet voor Michael. ''Voor mij is het hartstikke wennen. Ik heb de hele dag al een brok in mijn keel. Ik zit met heel iets anders in mijn hoofd, daar ben ik heel eerlijk in. Snap je? Dus ik denk ja.. What the f*ck. Laat mij gewoon. Ik heb het er echt even moeilijk mee. Vanaf augustus natuurlijk Sander die mee gaat samen met Tiffany. Het laatste jaar ging zij altijd mee. En nu sta ik ineens alleen. Dat raakt mij heel hard, snap je? Het ritueel gaat heel anders. Eerst was het altijd, 's middag beginnen wij al. We zetten Cher op en Tina Turner. We dansen, lachen en komen in de flow. We leggen alles klaar en pakken nog iets anders. En nu is het allemaal zo anders. Iedereen heeft een ritueel van hoe ze het doen. Mijn ritueel is een beetje anders. Dan denk ik ja jongens... Ik ga eerst mijn pakje aan trekken nu. Het is zo raar. Dat alles even... Ik dacht dat doe ik wel even. Hier is Megan, we halen alles uit de kast. Maar nu merk ik pas hoe belangrijk de aanloop is en de mensen die dag en nacht klaarstaan om je te helpen. Om dat stukje stress van je af te nemen. Nu moet je alles zelf doen en het is ook nog eens mijn eerste feest. Megan neemt heel veel stress met zich mee ook. Omdat je van karakter verandert. En je moet daar... Elke minuut ben je Megan. Snap je? Elke minuut. Als ik hier de deur uit stap moet ik in mijn rol zijn. En dat vreet veel energie van iemand. Dat gaat niet zo makkelijk. Als de make-up eenmaal gedaan is en je jurk aan is dan is de hele aanloop geweest. Dat is gewoon belangrijk'', legt Michael uit. Zijn collega's zouden het ook allemaal een heel gedoe vinden om zichzelf steeds weer op te maken. Michael is hier te zien in Man bijt hond. Na de 4e minuut van het filmpje. Hij had het namelijk ook nog even over zijn 'travestieten mama Eva Evita Gonzales en dat zij te zien waren bij Man bijt hond.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.