Michael krijgt zijn botox behandeling ~ Utopia Gekte

1/27/2016

Michael krijgt zijn botox behandeling

Over twee weken komen ze terug

Om kwart over één is het botox bezoek al een uur in Utopia, maar ze zijn nog niet uitgepraat en de behandeling is nog niet eens begonnen. Straks gaan ze een behandeling doen en dan binnen twee weken komen ze terug voor een touch-up/correctie. Ze kunnen bouwen. Ze doen minimale behandelingen voor een maximaal resultaat. Het lijkt ze leuk om stap voor stap dingen te doen. ''We komen weer terug'', aldus Chiel. Het is gewoon een stukje transformeren. Michael legt uit dat hij ook een academie wil gaan organiseren waarbij ze de voors en tegens vertellen, maar het is nu eerst tijd om een voor foto te maken zodat ze na afloop ook een na foto kunnen maken en kunnen zien wat er veranderd is. Daarna kan Michael eindelijk in de stoel plaatsnemen. Eén van de ''doktoren'' maakt Michael's voorhoofd schoon met een doekje. Waarschijnlijk met ontsmettingsspul, maar dat is maar een gokje. ''Deze behandelingen zijn het makkelijkste'', laat de dame weten. Er volgt een soundlock en niet veel later een streamlock. Als we weer beeld hebben laat Michael weten het altijd wel een beetje spannend te vinden, maar het gaat nu toch echt gebeuren.

''Close your eyes'', aldus één van de ''dokteren''. Vervolgens zet hij vele injecties in Michaels voorhoofd. Als hij daar klaar is krijgt Michael ook nog wat injecties naast zijn oog. De man legt uit dat de ''blaasjes''(?) in tien minuutjes zullen zijn weggetrokken, en dan moet Michael een paar dagen wachten voor het gaat werken. Hij mag niet onder de zonnebank en niet in de sauna, maar die hebben ze in Utopia toch niet. En Michael mag niet wrijven want dan kan je het verplaatsen. ''Het zijn schrik prikjes'', laat Michael weten. ''Inderdaad prikjes van niks, maar knijp prikjes'', reageert de dame. ''Hij prikt rustig'', laat Michael weten. De behandelaars laten weten dat een peeling voor Michael goed zou zijn, maar dan kan hij veel niet doen, dus dat kan nu niet. Na twee weken komen ze terug en gaan ze de volgende stap doen. Een check-up of touch-up. Dan kijken ze wat het bij hem doet. Botox ontspant in het gezicht en daarna komen de fillers om te corrigeren. Michael vind het heel tof dat ze er aan mee willen werken.

Op de andere stream zien we dat Bas en Ivan ondertussen het bed van Michael naar de paarse kamer verslepen. Bas en Dominique gaan waarschijnlijk op Michaels plek liggen en Michael verhuist dan dus naar de paarse kamer. Als Bas klaar is met het bed verslepen gaat hij samen met Benjamin Michael helpen om de behandelstoel weer de auto in te tillen. Daarna is het nog tijd voor een foto momentje. Michael moet natuurlijk wel op de foto gezet worden met zijn behandelaars. Dominique zet ze dus op de foto voor zijn ''solidariteitskast''. Om kwart voor twee neemt Michael weer afscheid. ''Dankjewel hé voor alles''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.