Michael is druk bezig een date voor te bereiden ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Michael is druk bezig een date voor te bereiden

''Jouw gezicht spreekt boekdelen''

Om tien voor vier zien we Rowena over het terrein wandelen met Sascha. Gabriëlle gaat zo ook mee wandelen, maar staat nog even met Michael te praten. ''Hoe had je me ingeschat dan'', vraagt Michael. ''Niet leuk'', laat Gabriëlle weten. Michael vraagt waarom dan. Gabriëlle had verwacht dat Michael heel erg gereserveerd zou zijn en dat is hij ook wel een beetje denkt ze. ''Jouw gezicht spreekt boekdelen. Je kan niks verbergen'', aldus Gabriëlle. Ze spreken af om vanavond verder te praten. Dan hebben ze namelijk een ''date''. Gabriëlle moet nu snel naar buiten om mee te wandelen met Rowena en Sascha. Om kwart over vier zien we Michael, Bas en Rowena in de zon zitten waar eerder Gina en Bjorn van de zon aan het genieten waren. Benjamin is binnen aan het schilderen en Dominique is ook creatief bezig. Ze is melkflessen aan het pimpen aan de binnenkant met glow in the dark verf. Aan de binnenkant van de fles zet ze allemaal witte stipjes.

Om kwart voor vijf zien we Gina en Mark in de kapsalon waar Gina het kapsel van Mark scheert, knipt en in model brengt. Om tien over vijf zijn Dominique en Benjamin nog steeds lekker creatief bezig. Dominique vertelt dat de vijftien maanden halen wel echt haar doel is. Benjamin wil graag het jaar afmaken. En mocht het doorgaan dan kijkt hij daarna wel even verder wat hij doet. Even later vertelt Benjamin over zijn deelname aan Adam zoekt Eva. Hij deed niet aan het programma mee om de liefde te vinden, hij was daar voor de vakantie. Als hij dat allemaal zelf had moeten betalen... Dominique snapt het. Als je er zo naar kijkt dan had zij het misschien ook wel gedaan. ''En als het nou een leuke meid was geweest.. Maar dat was het niet'', aldus Benjamin. Als we om tien voor half zes een kijkje nemen op de andere stream zien we dat Michael druk bezig is geweest om de wellness te versieren met rozenblaadjes en kaarsjes in de vorm van een hart. Als Michael de loods weer in gaat vraagt hij bij Cees de sleutel van de drankkast zodat hij ook een flesje drank kan pakken voor tijdens zijn date met Gabriëlle. Cees en Ramona zijn ondertussen al een tijdje aan het koken in de horeca keuken. Voor bijna de hele groep, maar niet voor iedereen want Michael en Gabriëlle gaan deze avond voor elkaar koken en samen dineren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.