Michael is boos en moet afkoelen. ~ Utopia Gekte

1/22/2016

Michael is boos en moet afkoelen.

Voedselgate.

''Ik wil ook gewoon eten! Wij zijn toch mensen of wat? Dan moet je gewoon schreeuwen 'ik heb honger'! En dan gaat iemand eten maken'', denkt Gabriƫlle. Helaas voor haar werkt het niet zo. Maar dat ze honger heeft is een feit. En ze is niet de enige, meerdere bewoners mopperen wel zin te hebben in wat avondeten. Rowena zagen we net ook al wat snacken tussendoor. En Gina zegt ook honger te hebben. Het is dan ook al bijna 7 uur 's avonds. We zagen Benjamin net bezig met de soep, maar of dat het avondeten is weet ik niet. Iemand vroeg net of ze van de Luifel eten vandaag, maar ook dat bleek niet zo te zijn. Er volgt een lange streamlock... ''Van wie is die hutspot?! Echt?! Ik lust nog wel hutspot hoor. Lekker! Ja... Dit is toch... Wie doet dit?! Ik ga het voor eens en voor altijd zeggen! Cees?!!!! Doe jij dit?!?!?!?!? Spek bij de vegan dingen?!?!?!

Cees ontkent, maar weet wel wie de schuldige is: Michael. En Wim zei dat ook al volgens Rowena. Ze loopt meteen naar Michael toe en hij weet van niks. Oeps... Snel loopt ze weer weg en laat Michael boos achter. ''Jesus... Die Cees...'', horen we hem mopperen. Maar de regie wisselt alweer van stream. We kunnen Michael zijn reactie niet meer volgen, maar blij was hij niet. Rowena legt teleurgesteld het eten weer terug in de koeling. ''Je kijkt heel boos'', zegt Rowena geschrokken wanneer ze langs Michael loopt. ''Niet op jou, maar eerst moeten mensen zeker iets weten voordat ze iets zeggen. Dat is een ding waar ik zo slecht op ga. Als je dingen over mij zegt, dan pak je me''.

''Ik heb je nog nooit zo gezien'', roept Rowena terug. ''Ja, ik moet echt afkoelen. Dat is dus een ding.. Ja...'', Michael spaart zijn woorden en zegt maar niks meer. Even later uit hij zijn frustraties nog bij Rowena, Ramona en Bjorn. ''Ik hou me nu in, maar als ik thuis was geweest....''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.