Michael: ''Ik hou me nu nog heel erg in''. ~ Utopia Gekte

1/29/2016

Michael: ''Ik hou me nu nog heel erg in''.

Een korte samenvatting.

De avond is al een tijdje gaande dus het is hoog tijd om terug te blikken op de middag. Rond 4 uur 's middags neemt Ivan weer afscheid van zijn familie. Van het bezoek was weinig te volgen vanwege de streamlocks en het praten in een andere taal dan het Nederlands. Ook waren ze vaak niet eens te zien op de livestreams. Op het laatste moment besloot Ivan om nog een stukje auto te rijden tot aan de poort. Eenmaal daar - wat niet lang duurde door de hoge snelheid - was het echt tijd om afscheid te nemen voor nu.

Gabriëlle krijgt morgen bezoek en ligt samen met Rowena op bed. Ze weet niet zo goed wat ze met haar familie moet doen morgen. ''Ik ga ook met ze naar de welness. Daar kan je andere torries doen'', laat ze weten. Zou ze praten zonder camera's bedoelen? Ik weet het niet. :-) Iemand die wel iets weet is Rowena. Zij begint over het vloggen wat ze groter en professioneler aan wil pakken. Ze is van plan om bekende Nederlandse vloggers te mailen in de hoop hen naar Utopia te halen. Hierbij kan je denken aan Enzo Knol - het broertje van Milan Knol - en bijvoorbeeld StukTV. ''Vloggen is helemaal hip buiten, ik wil ook een eigen camera vragen'', aldus Rowena. Gabriëlle geeft aan dat zij geen eigen camera mocht. ''Maar jij misschien wel, het past meer bij jou''.

Waar Gabriëlle druk is met haar familie en Rowena met haar camera, is Michael dat nog altijd met Megan en botox. Er is geen ander onderwerp waar hij aan kan denken. En zijn plannen worden steeds grootser en extravaganter. Er komen allerlei ideeën voorbij die hij wil gaan organiseren in Utopia. Eerst zien en dan geloven denk ik dan maar. Hij wil er namelijk niet te hard voor werken: ''Ik wil niet elke dag van alles hoeven doen. Als het zo moet en blijft kies ik voor mijn vriendje''. Ook weet Michael te vertellen dat iemand zoals hij nodig is voor de reuring in Utopia. En hij vind dat iedereen achter hem moet staan want ze 'moeten het met zijn allen doen'. Vanavond in het centraal krijgen we geloof ik wat meer te horen over wat Michael allemaal van de groep verwacht. Hij zegt zich nog heel erg in te houden, dus we moeten de echte Michael nog leren kennen.

Buiten dit allemaal om zijn er nog wat andere dingetjes gebeurt, gezegd en gedaan. Zo hebben veel bewoners hun carnavalsoutfit inmiddels ontvangen. En velen dragen die nu ook de rest van de dag. Ramona gaat als een engeltje, Mark als boef, Bjorn als piraat en ga zo maar door. (Zie video 2) Benjamin en Rob hebben een kort gesprekje gehad over de 'vakantiegangers' en de merchandise van Utopia. Rob vind dat ze mensen er op moeten aanspreken als ze niks doen. Hij vind het geen nieuw probleem en zegt dat het voorheen ook al zo is geweest. Daarmee bedoelt hij eerdere jaren van Utopia. En nu ze het daar toch over hebben begint Benjamin over de inkomsten van toen. ''Die bedragen van het eerste jaar gaan we nooit meer halen'', laat hij weten. Laura haalde destijds veel geld binnen met haar hoodies. En Nicole met haar schilderijen. Rob zelf wil geen shirtjes verkopen met zijn eigen naam. Teveel werk en teveel gedoe. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.