Michael heeft veel verdriet door travestietenwereldje. ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Michael heeft veel verdriet door travestietenwereldje.

Drag queens zijn gemeen?

Michael is in een interview met Gabriëlle uitgebreid aan het vertellen over zijn leven als travestiet. Het schijnt een wereldje te zijn waar ze elkaar het licht in de ogen niet gunnen. Op zijn 19e schijnt Michael zelf ook echt een 'bitch' te zijn geweest. En nu hij zoveel jaren ouder is baalt hij er van dat zijn collega travestieten hem nog steeds als die persoon zien. Zo is hij bijvoorbeeld nooit welkom bij een jaarlijks terugkerende travestieten meeting in Nederland. Hij zegt zich tot 3x toe te hebben ingeschreven en alle keren te zijn geweigerd. Omdat volgens Michael de lijst zogenaamd al vol was. Zelfs als hij de eerste was die zich inschreef.

Michael vind ook niet dat hij anderen hoeft te vertellen dat hij veranderd is. Het stoort hem ook als andere collega's anderen moeten vertellen dat Michael niet meer die 'bitch' is van toen. Michael ziet liever dat alle travestieten leuk met elkaar om kunnen gaan, maar de realiteit blijkt heel anders te zijn. ''Als er over je geluld wordt sta je nog steeds in de topic. Wil je over me lullen, dan krijg ik meer boekingen. Wil je slecht over mij lullen? Prima. Je haalt jezelf er mee naar beneden en niet mij'', aldus Michael.

Ondanks alle 'ellende' zitten er ook veel mooie kanten aan zijn zakelijke travestietenleven. Doordat ''alle'' travestieten ruziën in Amsterdam heeft hij ondertussen meer boekingen door heel Nederland. Michael is hier te zien in Man bijt hond. Na de 4e minuut van het filmpje. Hij had het namelijk ook nog even over zijn 'travestieten mama' Eva Evita Gonzales van café Lellebel in Amsterdam. En dat zij onder andere te zien waren bij Man bijt hond. Bij het kijken van de video leer je meteen waar zijn tatoeages voor staan. Op dit moment (17:11) is Michael echt begonnen met make-uppen. Het zal niet lang meer duren voordat we Megan in volle glorie zien op de livestreams.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.