Michael en Gabriëlle op date en uit eten in de wellness ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Michael en Gabriëlle op date en uit eten in de wellness

''Ik voel me zo gewaardeerd, hou op met me!''

Gabriëlle en Michael zijn eerder al druk bezig geweest met het voorbereiden van een date. Om half zeven zijn ze klaar met koken voor elkaar en gaan ze met het eten op weg naar de wellness waar Dominique in opdracht van Michael alvast de kaarsjes aangestoken heeft. Gabriëlle staat dus een verrassing te wachten. ''Alsjeblieft lieverd'', meld Michael zodra hij de deur voor haar opent. ''Oeh wat mooi. Wat romantisch. Ik vind het hartstikke enig'', aldus Gabriëlle. Michael heeft zelfs drankjes geregeld. ''Zo romantisch, wat enig. Ik voel me zo gewaardeerd. Hou op met me!''. Michael heeft hete kip gemaakt voor Gabriëlle en zij heeft iets te eten gemaakt voor Michael. Nogmaals laat Gabriëlle weten hoe vreselijk enig ze het vind. Ze vind het leuk om samen uit eten te gaan. Hier heeft ze lang op gewacht. Snel gaat ze iets te eten opscheppen voor Michael. ''Ik hoop dat je het lekker vind. [...] Ik weet niet hoeveel je wil. Ik ben helemaal zenuwachtig van je. Eet smakelijk skeet en dankjewel voor de mooie verrassing. Ik ben benieuwd naar je hete kip'', aldus Gabriëlle. ''Ik ben benieuwd naar jou'', grapt Michael. ''Wat een oneliners. Ik ken ze want ik heb ze ook. [...] Lekker wat heerlijk'', aldus Gabriëlle. En gelukkig vind Michael het eten wat Gabriëlle voor hem gemaakt heeft ook lekker.

Gabriëlle gaat snel iets te drinken voor zichzelf en Michael inschenken. Ze vind het zo lief. Echt heel leuk. ''Hoe vind je het hier'', begint ze niet veel later een gesprek. ''Het is wennen hé'', laat Michael weten. Opeens met zoveel mensen wonen, geen privacy meer hebben. Gabriëlle is het daar wel mee eens. Nogmaals laat Gabriëlle weten de date echt leuk te vinden. Het voelt echt alsof ze uit eten is. Michael krijgt meerdere zenderchecks, maar snapt er niks van. Op den duur komt er een streamlock. Na de streamlock zit alleen Gabriëlle nog in de wellness. Als Michael terug komt gaat opeens het licht aan. Dat was het dus. Er moest waarschijnlijk meer licht komen. Wel wat raar want Gina en Mark zaten een paar dagen geleden op dezelfde plek te dineren en dat mocht toen blijkbaar wel in het donker bij ''alleen'' kaarslicht. Maar oké. De hoeveelheid licht mag de date niet verpesten en dat laten ze ook zeker niet gebeuren. Het gesprek gaat namelijk al snel weer verder. De hete kip die Michael voor Gabriëlle heeft gemaakt is alleen wel een beetje te heet aan haar reactie te merken. ''Lekker pittig. Eentje waar ik even van bij moet komen''. Gabrielle laat weten het fijn te vinden dat Michael er is. Met zijn boodschap.

Binnen in de loods kunnen de bewoners om vijf voor zeven ook eindelijk aan tafel. Normaal eten ze ''stipt'' om zes uur. Ze moesten dus even wachten wat sommigen erg vervelend vonden, maar om zeven uur zitten ze dus eindelijk te eten. Er zal vast niemand verhongerd zijn in de tussentijd.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.