Michael en Bas lopen rond op hoge hakken ~ Utopia Gekte

1/18/2016

Michael en Bas lopen rond op hoge hakken

''Mijn teen sterft bijna af''

Om tien voor drie zien we Michael opeens op hoge hakken door de loods lopen. ''Hij rockt hem wel'', horen we één van zijn medebewoners zeggen. Wim en Mark staan nog steeds buiten te werken en Dominique loopt er heen om te vragen of de heren iets willen drinken. We schakelen weer over naar binnen waar Michael zich aan het uitsloven is. Hij danst op zijn hakken en laat verschillende loopjes zien. Bas trekt ook snel zijn hakken aan. Bjorn noemt het een circus, maar daar trekken Bas en Michael zich niks van aan. ''Kom we gaan oefenen met lopen. Doe me na'', neemt Michael de leiding. Bas doet zijn best, maar valt bijna om. Hij denk dat zijn schoenen iets te groot zijn. ''Bas ik ben trots op je'', laat Gabriëlle weten. Michael loopt alsof hij nooit wat anders gedaan heeft, maar Bas heeft het moeilijk. ''Je moet op één lijn lopen'', legt Michael uit.

''Dit is goed voor je beenspieren. Blijven lopen'', moedigt Michael hem aan. Bas wankelt zo nu en en dan een beetje, maar weet zichzelf toch staande te houden. ''Mijn teen sterft bijna af'', klaagt hij, maar toch loopt hij door. Rowena moet er om lachen en Dominique heeft haar camera er bij gepakt om foto's te maken. ''Wat heb je mooie benen'', laat ze aan Michael weten. Na een poosje zijn de heren er weer klaar mee. ''Kijk dit sterft gewoon af na tien minuten op hakken lopen. Heb jij daar geen last van'', vraagt Bas als hij zijn hakken uit doet. Michael laat weten dat zijn schoenen iets te klein zijn en dat het daarom aan de zijkant ook pijn doet. Hij legt uit dat hij tijdens zijn werk er niet zomaar even op rond loopt, maar gewoon zes uur aan één stuk. ''Elke dag een beetje oefenen''. Ook laat Michael weten dat Bas zijn benen geschoren moeten worden tot net boven zijn knie. ''Dat doe ik ook. [...] Je krijgt hier wel goede bil spieren van''.

Om tien over drie is het ook weer tijd voor serieuzere dingen in de loods. Dominique heeft weer schilder spullen gepakt en gaat weer aan de slag. Gisteren verfde ze de binnenkant van een fles en nu gaat ze de buitenkant proberen want met het resultaat van gisteren was ze niet zo tevreden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.