De avond afsluiten met een lading confetti ~ Utopia Gekte

1/24/2016

De avond afsluiten met een lading confetti

Met zijn ''allen'' op het podium

Om tien voor elf laat Bjorn weten het idee te hebben dat hij beter is geworden. Hij wil iedereen bedanken en noemt allemaal namen op. De zanglerares et cetera. Rowena vraagt vervolgens een applaus voor alle Utopianen. ''Samen staan we sterk''. Weer klinkt er 'we want more'. Ze gaan ook nog één nummer doen, maar eerst wil Bjorn alle Utopianen op het podium hebben. Zodra ''iedereen'' op het podium staat komt er allemaal confetti naar beneden. Coverband Kink sluit weer af met ''say heaven say hell''. Om elf uur merken we dat niet iedereen op het podium staat want Gabriëlle zien we nog druk bezig in de garderobe om mensen die weg gaan hun jas te geven. ''Wauw ik vond dit fantastisch om dit zo te doen en zo te eindigen. Jullie bedankt dat jullie hier waren en ik wil coverband Kink bedanken. Een heel groot applaus voor jullie allemaal. Jullie waren geweldig en ik hoop jullie snel terug te zien'', aldus Bjorn. Vervolgens pakt Benjamin de microfoon. Hij wil een terror applaus voor coverband Kink.

En dan nog zijn ze niet klaar want ook Cees wil nog wat zeggen. Hij wil alle Utopianen bedanken, maar in het bijzonder wil hij Bjorn en Rowena heel hartelijk bedanken voor dit plan en dit initiatief om dit aan te durven een hele avond. ''Een hele avond te vullen met de Utopianen zingend, dansend en springend. Het is geweldig. Nogmaals dank voor de tijd en energie en iedereen die er aan mee heeft gewerkt. Tot ziens allemaal en bedankt dat u hier allemaal bent. Daar zijn we ook heel blij mee. Bedankt dus voor het feit dat u hier was. Nogmaals bedankt en de bar is nog heel even open en een goede reis naar huis''. Benjamin en Mark staan op datzelfde moment de spot met Cees te drijven door gebaren naast en achter hem te maken en vingers boven zijn hoofd. Megan en Ramona zien we nog altijd/ weer bij de merchandise staan en Bjorn laat aan Arjuna weten dat hij het vet vond dat hij er was. ''Wel thuis''.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.