Megan ontvangt de bezoekers en Bjorn houd een speech ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Megan ontvangt de bezoekers en Bjorn houd een speech

''Ik denk dat ik mijn act maar skip''

Om iets over half acht komen de eerste gasten het terrein op. Gabriëlle en Bas staan netjes bij de garderobe te wachten en Megan en Ivan staan bij de entree om mensen te ontvangen. Rowena kleed zichzelf nog snel even om in haar slaapkamer en Victoria en Wim zien we bij de bar staan. Ivan vraagt al snel of Megan de mensen naar binnen kan begeleiden. Het tickets controleren werkt niet. Teveel werk en een of andere scanner schijnt niet te werken. Om kwart voor acht komt de tweede lading bezoekers het terrein op. Michael Megan ontvangt de gasten en vraagt of ze er zin in hebben. Ze krijgt weer vele complimenten. ''Je ziet er geweldig uit'' en ''Je ziet er heel mooi uit''. Megan geeft iedereen een handje en vertelt van alles. ''Op den duur vergeet je de camera's en denk je achteraf dat je iets beter niet had kunnen doen''. Ook vertelt Megan dat Rob jarig is en dat ze dus niet moeten vergeten om hem te feliciteren. Dat Gabriëlle nieuw haar heeft en dat ze haar daar best over mogen complimenteren. Om vijf voor acht zien we Bjorn met een beveiliger praten (iemand met oortjes in). ''Hebben ze jou opgetrommeld'', vraagt hij. ''Ja is een nieuw evenement weer''. Er volgt een soundlock. Blijkbaar mogen we het gesprek niet horen.

Om kwart over acht beseffen een aantal bewoners dat de avond uit gaat lopen. Om tien voor half negen stapt Bjorn het podium op. ''Een hele goede avond allemaal. Wat een hoop mensen. Ik denk dat ik mijn act maar skip. Nee dat zou niet eerlijk zijn. Ik vind het bijzonder leuk dat jullie er zijn''. Bjorn denkt dat er nog meer mensen komen. Het word een echte show. Bjorn vertelt dat ze er lang naar toe hebben gewerkt. Anderhalve maand. Ze hebben dit met zijn allen neergezet. Met zijn allen gedaan. ''Iedereen gaat wat doen. Cees drums, Bas en Mark optreden. Rowena en Bjorn. Ramona en Megan gaan wat doen''. Bjorn vertelt dat hij Megan vanavond voor het eerst zag. Hij wil ook nog wat belangrijke dingen vermelden. Hij vertelt de bezoekers waar ze de wc's kunnen vinden en dat er buiten ook nog twee dixi's staan. Dat Naomi er niet meer is, maar dat Dominique nu foto's maakt en dat het één muntje kost om op de foto te gaan. ''Wij kunnen het niet zonder band vanavond''. Bjorn vertelt dat coverband Kink ze vanavond gaat begeleiden en dat ze mooie muziek zullen laten horen. ''Het belooft een fantastische avond te worden. Geniet ervan en geef ze een geweldig applaus. Coverband Kink''.

Om tien voor half negen opent coverband Kink de avond dus met het nummer ''Say heaven say hell'' van Miss Montral. Gina, Benjamin en Victoria zien we achter de bar staan waar ze alvast meerdere bekers met cola, sinas en dergelijke ingeschonken hebben. Cees en Megan zien we achter de merchandise en de muntjes staan en Rob en Mark zien we gewoon dansen. Dominique loopt door de menigte heen en word door een bezoekster naar achteren getrokken. ''Ik wil een foto met ..., ..., ...., ... en ...'' Als Dominique even later weer verder wil lopen word ze weer naar achter getrokken. De bezoekster heeft nog iets te vertellen. Nu begrijpen we dus waar Naomi het altijd over had. Dat alle mensen continu aan je trekken voor een foto.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.