Mark vind Bjorn een snitch en een verrader ~ Utopia Gekte

1/05/2016

Mark vind Bjorn een snitch en een verrader

''Mensen kunnen dus echt niet tegen een grapje''

Na de streamlock waarmee we ons vorige bericht eindigden, om tien voor twaalf nemen Rowena, Bjorn, Bas en Dominique een kijkje in de loods. Rowena sloopt er alvast een plank af bij de zenderkamer. ''Die gaat in de open haard, pakken jullie een nieuwe'', zegt ze. Iedereen ontkent nog steeds keihard dat er iets aan de hand is. Mark loopt snel met de boormachine naar de merchandise kast om die daar te verstoppen. Ze ontkennen dus ook dat er een boor was en zeggen dat die gewoon opgeruimd is. Bjorn word al meteen beschuldigd van door lullen. Hij wil in de loods gaan slapen zodat hij de mensen die buiten slapen zou kunnen helpen vanuit binnen. ''Gina kan zo slecht acteren'', merkt hij op. Alle vier eten ze nog snel wat in de loods en Mark kan het ondertussen niet loslaten dat Bjorn het doorvertelt heeft. ''Bjorn heeft gepraat en gewoon keihard liegen. Dat zegt toch genoeg over Bjorn. Captain Bjorn. Dominique zei dat en zij heeft niks gezegd''. Als Bjorn om vijf over twaalf ook in het kantoortje zit valt Mark hem aan. Bjorn zegt dat hij het vertelt heeft dat er iets gaande was, maar dat hij toen nog niet eens wist dat ze de hele loods dicht zouden schroeven. Hij heeft alleen gezegd dat ze iets van plan zijn.

Mark noemt Bjorn een snitch en een verrader. ''Klikspaan'', vult Rob lachend aan. Bjorn zegt dat hij het liever niet had geweten, want nu zat hij in tweestrijd. ''En dan doe je het op de meest snitcherige manier'', reageert Mark fel. Rob vertelt wat ze van plan zijn/waren waarop Bjorn reageert dat hij zijn mond maar moet houden. ''Want het kan maar zo dat ik er heen loop en het vertel''. Wim bemoeit zich er dan ook mee om het plaatje maar even compleet te maken met zijn allen tegen Bjorn. ''Ik zeg tape, boksbal Bjorn''. Mark zegt dat hij het echt niet zou kunnen. Iets door lullen. Dan zou hij nog eerder opgesloten zitten. Bjorn noemt dat onzin. Wat nou als Gina daar zat. Dan zou Mark het ook door vertellen, maar Mark ontkent dat. Hij zou niks zeggen. ''Dan vind ik jou een matennaaier'', reageert Bjorn. Mark lacht hem uit. Rowena hoort dat er iets gaande is en komt aanlopen om Bjorn te versterken. Rowena vertelt vervolgens precies wat Bjorn net gezegd heeft en meteen is het stil. Vanuit haar mond geloven de mannen het blijkbaar opeens wel. ''Dat kan je toch verwachten, is toch niks suprisend aan'', aldus Rowena. Wim doet nog steeds alsof hij van niks weet en Gina begint opeens de aanval op een andere manier. ''Het was toch alleen slapen. Jullie zitten daar nu al drie uur te kletsen''. Er volgt een discussie/ruzie tussen Rowena en Mark. ''En dan weglopen'', laat hij weten als Rowena weg loopt. Maar opeens is hij stil.

In de wellness vertelt Rowena dat ze fittie had met Mark en binnen is de lol er inmiddels ook wel vanaf. ''Mensen kunnen dus echt niet tegen een grapje'', merkt Wim op. ''Nee'', mompelt Mark er achteraan. ''Het gaat niet meer door er is geluld'', laat Mark aan Cees weten. ''Wij kennen Bjorn ook wel een beetje. Eén plus één is twee''. Wim zegt dat ze nog even alles los gaan schroeven en dat doen ze dus ook. Mark vraagt buiten of ze nu echt niks meer gaan doen. Wim zegt nee, maar even later lijken ze toch alsnog een plannetje te hebben. Mark en Wim pakken rond half één namelijk de sleutel van de wellness(?). Zijn ze van plan om die later vannacht op slot te doen? We zullen het moeten afwachten. Op dit moment is Mark in zijn eentje nog maar even aan het darten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.