Mark valt Cees aan over het te laat tellen van de kas ~ Utopia Gekte

1/24/2016

Mark valt Cees aan over het te laat tellen van de kas

Bjorn doet geen boswandelingen meer

Na afloop van het Live in de loods concert zien we Dominique om tien over elf nog snel foto's maken van wat bezoekers met Utopianen. Dominique laat weten dat ze morgen al op de courant komen te staan. Ook gaan een aantal Utopianen nog snel op de foto met coverband Kink. Een aantal dames vragen Bjorn om een boswandeling. ''Dat doe ik niet meer'', antwoord hij. Wim is ondertussen ook geïrriteerd net zoals Gina eerder op de avond ook al was. ''Er zijn mensen die ik geen f*ck heb zien doen'', moppert hij. Mark en Wim tellen ondertussen de muntjes en Megan praat nog met wat bezoekers. Mark valt Cees er vervolgens op aan dat hij de kassa nog niet aan het tellen is. Mark zegt indirect dat Cees de hele avond niks heeft gedaan. ''Ik heb de hele avond nog niet gerookt. Ik ga dat nu eerst doen'', aldus Cees. ''Ik heb ook nog niet gerookt'', laat Wim weten. "En dat bedoel ik nou. Wat een respect weer. Word je toch gek van'', reageert Cees. ''Goedzo hoor Megan. Lekker tellen'', horen we Mark zeggen tegen Michael die inmiddels wel de merchandise kas aan het tellen is. ''Wimpie is ook de hele avond bezig geweest. Gewoon even tellen'', aldus Mark.

''Als het nou vijf of tien minuten later is dat is toch helemaal niet erg. Het komt helemaal voor elkaar'', aldus Cees. ''Het is heel simpel. Gewoon vijf of tien minuten tellen, klaar'', reageert Mark. Om half twaalf vertelt Cees het voorval verder bij medebewoners en Wim vraagt aan Megan waar het hoofd merchandise is. Hij vind dit niet kunnen. ''Die moet er gewoon voor zorgen''. Victoria gaat ondertussen een borreltje regelen voor Megan die druk aan het tellen is. Bas en Dominique zien we zoenen in de garderobe en Cees komt om tien over half twaalf terug. Megan is dan al bijna klaar met tellen dus het hoeft al niet meer. Cees wil er over verder klagen, maar Megan kapt hem af. Mark staat er om kwart voor twaalf ook over verder te klagen bij Ivan. ''Ik ga steeds harder optreden, klaar''. Ivan benadrukt dat Mark het bij de juiste mensen moet doen. Bij deze heeft het geen nut. ''Ik heb nu mijn kaarten op Michael, Rob en Victoria staan. Het heeft weinig zin om energie te steken in... Je kan beter iets doen met mensen die echt willen''. Mark zegt dat hij het ook wel probeert met Cees. ''Anders laat ik hem de finance niet doen, maar hij komt er bij zitten wanneer hij wil en als ik aan het werk ga met de finance dan is hij er niet''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.