Mark regelt een verrassing voor Ramona ~ Utopia Gekte

1/28/2016

Mark regelt een verrassing voor Ramona

Sporten met Arjuna

Goedemiddag op dag 758 van het Utopia avontuur. Laten we beginnen hij het begin. Ivan heeft deze nacht in de wellness doorgebracht. Hij heeft namelijk besloten zich weer eens een tijdje terug te trekken. Cees is deze nacht nog laat/vroeg wakker. Om zes uur zien we hem namelijk al/nog achter de computer zitten. Om negen uur zien we Dominique wakker worden. Wel blijft ze nog even in bed liggen om met Bas te knuffelen. Om half tien zien we Rowena en Ivan bij de koeien om de stal schoon te maken en de dieren te verzorgen. Om tien over half tien zien we dat Dominique haar bed uitgekomen is. Iets later om kwart over tien is Arjuna opeens in Utopia. Ramona moet op de weegschaal en daarna gaan ze naar buiten om weer eens flink te gaan sporten. Om kwart over elf zien we Ivan, Wim, Mark, Benjamin, Victoria, Rowena, Ramona, Gabriëlle, Wim en Bjorn allemaal meedoen met sporten. Dominique en Gina hebben ook even meegedaan, maar zijn op dat moment weer binnen. Gina heeft namelijk klanten in de kapsalon.

Ramona heeft het duidelijk zwaar met de training. Ze zucht, puft, kreunt en klaagt. ''Mi gado, mi Jezus echt!''. Maar wel zet ze door en sport ze gewoon mee tot het eind. Bas is ook bij de training aanwezig en helpt een beetje mee. Hij houd bokshandschoenen vast en Ramona mag er op los slaan. Cees doet ook niet mee. Hij staat om tien voor half twaalf zijn haren te kammen voor de spiegel. Na afloop bedankt Ramona Arjuna voor zijn komst en haar medebewoners dat ze mee hebben gedaan met sporten. Als ze weer binnen zijn haalt Ivan een grap met haar uit. ''Vanaf nu komt Arjuna elke dag met je sporten''. Ramona trapt er in. ''Elke dag! Ik ga dood. Dat haal ik niet hoor. Ik denk dat kan niet''. Helaas maakt Ivan een grapje. Wel vond Ramona het een eer dat hij speciaal voor haar hier was. Mark had dat geregeld voor haar. Gister regelde Mark ook al een verrassing voor Gina. Toen stonden om kwart over vier opeens Andy en Melisa in Utopia om Gina's haren te knippen. Gina was door het dolle heen. ''Wat leuk. Ik dacht het al net''. Haar kapsel was naar eigen zeggen rampzalig omdat er al negen maanden niks aan gedaan was. Ze wilde Balayage en dan mat overlopen. Zo mat mogelijk en daar zijn ze dus meteen mee aan de slag gegaan gisteren.Foto van gisteren

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.