Mark: ''Ik blijf nog lekker een tijdje en wie weet nog 500 dagen'' ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Mark: ''Ik blijf nog lekker een tijdje en wie weet nog 500 dagen''

Een doorzetter en een harde werker

Om kwart over zeven terwijl Gabriëlle en Michael een date hebben in de wellness en daar een serieus gesprek voeren over hoe Michael vroeger gepest is zijn de bewoners binnen ook aan het eten. Cees maakt van het moment gebruik om nog even een speech voor Mark te houden. Hij heeft namelijk de behoefte om toch nog even wat tegen Mark te zeggen. Mark zat gisteren 500 dagen in Utopia en daarom is er ook weer een feest geweest. Tijdens dat feest is er niks meer gezegd en Cees wil nu dus namens iedereen zeggen dat als er één iemand gewaardeerd word, dat Mark wel is. Mark doet verschrikkelijk veel werk en dat zien de Utopianen ook. ''Het word echt wel gezien''. Cees ziet Mark als een man van ''vertrouwen geven is vertrouwen krijgen'' en hij weet zeker dat hij namens iedereen spreekt. ''Mark echt fantastisch en dat je dat vijftien maanden volhoud, petje af. Dat is niet niks. Je hier staande houden!''. Cees noemt Mark een doorzetter, een harde werker en vind dat hij humor heeft. ''Gefeliciteerd nogmaals. Met je 500 dagen. En ik hoop dat er nog heel veel bij komen''. Mark zegt voor nog 500 dagen te willen gaan, waarna er luid gejuich klinkt aan tafel en er flink op de picknicktafel word gebonkt.

''Mooi gesproken Cees'', reageert Mark. Door zijn medebewoners word er om een speech van Mark gevraagd. ''Ik ben een man van weinig woorden. Nu ook. Ik wil de kijkers bedanken voor het niet stemmen op me. Het koninklijk huis bedanken voor het fantastische spel dat ik ontwikkelt heb met Wilco. Gina voor de steun die ze me heeft gegeven en ook voor de mindere tijden'', grapt hij. ''Nee, ik heb het naar mijn zin. Ik blijf nog lekker een tijdje en wie weet nog 500 dagen. Ik wil nog niet naar huis. Eerst kijk je uit naar een datum om weg te gaan, maar nu kijk ik steeds minder naar huis. Ik vind het super fijn hier. Soms uitslapen. De finance doen. De B&B heb ik niet meer. Ik ben bezig met Cees de finance te leren. We hadden van de week wat strubbelingen, maar dat is uitgesroken dus we gaan er morgen weer fris tegenaan, en danku''. Weer klinkt er luid gejuich.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.