Mark grijpt zijn kans om Cees af te kraken ~ Utopia Gekte

1/14/2016

Mark grijpt zijn kans om Cees af te kraken

''Hij leest niet, hij kijkt niet''

Na het centraal gaat iedereen weer zijn eigen weg. Om half één zien we dat de zanglerares voor Bjorn en Rowena gearriveerd is. Bjorn en Rowena gaan dus mee de studio in om te oefenen. Om één uur komt er minder goed nieuws de loods binnen. Benjamin leest via de mail dat de opa van Milou gisteren is overleden. Dat is de man die een poosje geleden via stichting ambulance wens in Utopia langs kwam. ''Echt waar'', vraagt Bas die er helemaal de rillingen van krijgt. Benjamin brengt langzamerhand iedereen er van op de hoogte. Ook vertelt Benjamin dat de man ontroerd en superblij was dat Ivan Utopiaan van het jaar is geworden, dat heeft hij nog gewoon kunnen zien. Vanavond wil Benjamin even een kaartje gaan bestellen. Hij heeft wel al terug gemaild, maar dan kunnen ze ook nog wat sturen en opschrijven. ''Het klinkt heel gek, maar ergens ben ik heel blij voor hem. Hij was hier al op'', aldus Benjamin tegen Ivan.

Om kwart over één vertelt Gina dat ze UB-Addicted voortaan met zijn drieën gaan doen. Samen met Michael en Dominique. Net hebben ze er al over zitten brainstormen in de horeca keuken Even later zien we Mark en Ivan naar de gym lopen om te gaan sporten. Rob, Benjamin en Wim zijn daar al druk aan het trainen en Ivan en Mark gaan dus ook mee doen. Terwijl Mark en Ivan er heen lopen grijpt Mark nog even de kans om Cees af te kraken. ''Mag ik de cijfers presenteren, mag ik.. mag ik..'', doet Mark Cees na. Cees heeft gezegd dat ze samen naar de financiën hebben gekeken, maar volgens Mark heeft hij zelf alles er in gezet en heeft Cees inderdaad alleen maar gekeken. ''Hij leest niet, hij kijkt niet. Hij kijkt alleen wat hij interessant vind'', aldus Mark.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.